Bullchat

Zin om gratis met andere gays te chatten? Bij Bullchat kan je gratis cammen en chatten met andere gay mannen. Bij Bullchat heb je altijd toegang tot de site en chat zonder dat je eerst een account hoeft aan te maken. Op deze manier kan je snel en makkelijk deel nemen aan gesprekken en chats zonder dat er gegevens van je worden opgeslagen. Dit kan fijn zijn wanneer je bijvoorbeeld nog niet uit de kast bent en vrijblijvend jezelf wil ontdekken of als je geen account wil aanmaken.


Wat is de doelgroep van Bullchat?

De doelgroep van Bullchat is terug te zien in de naam van de site, namelijk Bullchat. Een bull is een engelse naam voor een mannelijk dier, de stier. Dit blijkt uit de doelgroep namelijk mannen die gay zijn, bigierig zijn of nog uit de kast moeten komen. Dat Bullchat zich richt op mannen die nog niet uit de kast zijn is terug te zien in dat je niet eerst een profiel hoeft aan te maken met een emailadres of gegevens hoeft te geven over jezelf. Op deze manier kan je vrijblijvend met anderen chatten waardoor ook de kans op betrapt worden minimaal is.


Hoe populair is Bullchat?

Bullchat is internationaal en razend popuair. Dit is terug te zien aan het aantal leden dat op elk moment van de dag online zijn. Niet alleen in andere landen zijn er veel leden online, ook in Nederland zijn er op elk moment van de dag veel leden online. Super fijn wanneer je smiddags bijvoorbeeld zin hebt in een gesprek kan je zelfs smiddags met andere bezoekers chatten en hoef je niet eerst te wachten tot het avond is. 
Het nadeel van deze populariteit is wel dat er af en toe geen ruimte is in de chatroom waardoor je niet deel kan nemen.


Wat maakt bullchat zo goed?

Bullchat is zo populair, omdat je lekker anoniem en vrijblijvend met anderen kan chatten. Je hoeft geen emailadres in te vullen of een profiel aan te maken voordat je met anderen kan chatten. Daarbij is chatten op Bullchat helemaal gratis, zo zit je ook niet na het aanmaken van een profiel opeens met onverwachte kosten. Omdat je aan de chatroom kan deelnemen zonder eerst een profiel te maken is het voor veel bezoekers duidelijk dat je vrijblijvend met elkaar chat. Zo hoef je niet te rekenen dat de ander gelijk een relatie wil maar kan je ook alleen een lekker geil gesprek voeren.


Voordelen van Bullchat

Omdat Bullchat volledig anoniem is zonder een account aan te hoeven maken is het makkelijk en snel te gebruiken. Zo hoef je als gebruiker niet bang te zijn dat je gegevens worden gelekt, omdat je deze niet hebt gegeven. Heb je toch wel behoefte aan een vast contact of bevalt een bepaald contact op de website wel dan kan je altijd je gegevens uitwisselen. Pas wel op dat je dit niet te snel doet. Wil je vaker contact zonder je eigen gegevens bloot te geven? Dan kan je ook altijd een vaste gebruikersnaam afspreken waardoor je elkaar makkelijk kan terug vinden in de chatroom. 

Naast het zoeken op een gebruikernaam kan je ook zoeken op locatie. Dit kan handig zijn, mocht je naast de gesprekken in de toekomst ook willen afspreken. Wel moet je hierbij opletten dat natuurlijk niet iedereen zijn echte woonplaats invult. 

Een ander voordeel van Bullchat is dat je naast berichten sturen je ook foto's kan sturen of live kan cammen. Dit kan een gesprek een stuk persoonlijker maken. Om jezelf te beschermen is het wel belangrijk dat je erop let dat iemand niet ongewenst foto's maakt tijdens de camsessie.


Bullchat Reviews

  Veel onveilige bareback seks

  Ontzettend veel soa's gaan er rond bij mannen op bullchat. vele doen letterlijk alles bare zonder condoom met iedereen

  Zwakke punten
  Vraag en aanbod van onbeschermde condoomloze seks word met de dag groter. veel bottoms waar het sperma van de voorgangers al uit hun reet druipt als je aankomt

  Gratis

  Het is niet gratis je moet er 0.99 cent betalen

  iemand ervaring met andere gratis chatsites?

  Hoorde van een vriend van mij over bullchat en zie hier ook super lovende review. Zijn er ook andere chatsites waar hetro's kunnen aanmelden? Moet wel gratis zijn om te chatte..

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  alleen voor homos

Bezoek Bullchat

Schrijf je eigen review