Lexa review - Lees alles over kosten, gebruik en afmelden

Ben je op zoek naar singles in je omgeving? Dan is Lexa precies wat je zoekt! Lexa is speciaal voor singles die anderen willen ontmoeten in zijn/haar omgeving. Door uitgebreide zoek- en filterfuncties kan je binnen enkele minuten singles vinden die bij jou passen en zelfs bij jou in de buurt wonen! Door de professionele matching, gebruiksvriendelijkheid van de website en vriendelijke klantenservice is Lexa op dit moment een van de beste datingsites in Nederland.

Lexa Sterke punten

 • Groot ledenbestand
 • Heeft een App voor zowel iOs en Android
 • Veel extra functionaliteiten op de Website en App

Lexa Zwakke punten

 • Advertenties tussen de profielen wanneer je gratis lid bent
 • Alleen berichten versturen als betalend lid
 • Events van Lexa worden aangeboden op basis van locatie

Wat is de doelgroep van Lexa?

Lexa is niet bedoelt voor een specifieke doelgroep, iedereen is welkom op de datingsite. Elke maand melden er duizenden leden zich aan bij Lexa. Het ledenbestand is zeer groot en blijft groeien! Op deze manier is de kans klein dat je niemand vind via Lexa. Het grootste deel van de leden is tussen de 25 en 35 jaar oud. Daarna is de grootste groep tussen 35 en 49 jaar, dit is 25% van de leden. Dit zijn de grootste groepen die actief zijn op Lexa. Naast deze groepen zijn er ook andere leden actief op lexa die ouder of jonger zijn. Op Lexa kan je namelijk alle doelgroepen vinden. Alle leden hebben met elkaar gemeen dat ze actief op zoek zijn naar liefde of vriendschap.


Hoe populair is Lexa?

Lexa is één van de populairste datingsites in Nederland. Lexa heeft misschien wel het grootste ledenbestand van alle datingsites in Nederland. Lexa is in 2002 opgericht en is sindsdien al razend populair! Vrijwel iedereen is bekend met de datingsite Lexa door onder andere de vele reclames op tv, radio en internet. Er melden zich dagelijks meer dan honderd nieuwe leden aan. Niet alleen is Lexa zo populair in Nederland. Lexa is naast Nederland actief in 38 andere landen. Zo kan je zelfs als je in het buitenland verblijft op zoek gaan naar een leuke date bij jou in de buurt.


Wat maakt Lexa zo goed?

Lexa doet er alles aan om voor jou de persoon die het beste bij jou past te vinden. Dit doet Lexa door de professionele matching en uitgebreide zoekfuncties op de website. Op deze manier vind je binnen enkele minuten singles die bij jou passen. Bij je aanmelding ben je verplicht om sommige vragen over jezelf te beantwoorden. Op deze manier zorgt Lexa ervoor dat alle profielen van veel informatie zijn voorzien en het voor leden beter zichtbaar is wie er bij hen past.
Omdat Lexa zo populair is en daardoor ook een groot leden bestand heeft, kan je bijna altijd wel iemand vinden die je leuk lijkt.


Voordelen van Lexa

Maak je liever gebruik van een datingapp dan een datingsite? Dan heb je geluk! Lexa heeft een datingapp ontwikkeld die voor zowel iOs als Android gratis te downloaden is. De App is een variant van de website en bevat dezelfde functies. Het voordeel van de App is dat de App professioneel in elkaar zit en deze handig kan gebruiken. Met een paar tikken en vegen op je scherm heb je leuke singles in jouw omgeving gevonden waarmee je direct in contact kan komen. Weet je niet zo goed wat je moet sturen of durf je dit niet zo goed. Je kan met Lexa een flirt sturen waarmee je de aandacht trekt van een ander.
Heb je niet zo’n zin om met filters naar andere profielen te zoeken of weet je niet zo goed wat je zoekt? In de app vind je snel singles met een vlug beoordelingssysteem. Met dit beoordelingssysteem kan je swipend profielen beoordelen op leuk of niet leuk. Vind je elkaar leuk dan kan je met elkaar gaan chatten.
Een ander voordeel van de App is dat je pushmeldingen kan ontvangen en hierdoor nooit iets mist!

Naast de App heeft Lexa nog veel andere leuke functies zoals Shuffle, Lexa Badge, Boost en Icognito.
- Shuffle is een functie waarmee je makkelijk en snel door je partner voorstellen scrolt. Zo kan je op basis van je eerste indruk profielen beoordelen.
- Aan de functie Lexa Badge zie je of iemand serieus op zoek is naar een vriendschap, date of liefde. Deze badge wordt door Lexa aan profielen gegevens op basis van hoe veel informatie te vinden is op je profiel, hoeveel en hoelang je gesprekken zijn en hoe vaak je online bent. Op deze manier kan je goed zien wat de intenties van iemand zijn.
Lukt het vinden van je date niet of krijg je niet veel activiteit rond je profiel? Je kan dan met de Boost functie  zorgen dat andere leden jou als eerste zien. Let op, deze functie kost wel extra geld.
Wil je niet dat anderen zien dat je hun profiel hebt bezocht? Dan kan je gebruik maken van de functie incognito. Let op, deze functie kost wel extra geld. 

Op de website heeft Lexa de functie Events. Lexa organiseert leuke events om andere single leden van Lexa te ontmoeten. Op deze manier hoef je niet perse een match te hebben om af te spreken maar kan je op een vrijblijvende en veilige manier met andere singles af spreken.
Deze Events zijn vaak borrels, proeverijen of zelfs weekendjes. De Events van Lexa worden aangeboden afhankelijk van je locatie. Het kan zijn dat je hierdoor niet altijd Events aangeboden krijgt.


Lexa Reviews

  Dubieuze datingsite

  Waardeloos. Ik moet de mensen van de reviews hier gewoon gelijk geven, Lexa is een no go. Ze zijn vooral op geld berust want zodra je betaalde lidmaatschap is afgelopen loopt je mailbox opeens vol met personen die je profiel hebben bekeken en berichten die je hebt gehad. En ja je snapt het al, deze kan je alleen bekijken als je een betalend lid bent. Toedeledokie daar gaan we niet in trappen! Dubieus allemaal

  waardeloze datingsite

  Nummer 1 in dating? Voor mijn gevoel echt niet, echt waardeloos. Ik ben sinds 2019 al lid en ik krijg maar geen reacties van anderen. Ik heb zeker 100 berichten gestuurd maar krijg geen reactie. Ik heb zelfs mijn profieltekst aangepast om te kijken of dit zou helpen maar ook dit hielp niet. Geen enkele vrouw bij lexa die contact met een man zoekt. Daarnaast ben ik bijna 2 keer slachtoffer geweest van criminelen op de datingsite. Dan zijn ze ineens wel belangstellend en hebben ineens geld nodig. Als mijn abonnement afloopt dan wordt het voor mij zeker geen verlenging!

  irritante advertenties

  Ben gratis lid en moet zeggen dat je dan vrij weinig bij lexa kan. Ook irritant dat je heel veel advertenties tussen de profielen krijgt. is het waard om betalend lid te worden? Zie hier verdeelde meningen?

  Sterke punten
  populaire en bekende datingsite

  Zwakke punten
  Veel advertenties en je kan geen gratis berichten sturen

  Geen goede ervaring met Lexa

  Ik heb een dubbel gevoel bij Lexa. Ik krijg soms het gevoel dat het een beetje nep is...
  Het lijkt wel of de vrouwen ouder dan 30 kieskeurig zijn of op zoek zijn naar een prins...
  Ik krijg moeilijk contact of gewoon geen reactie op mijn berichtjes.. ook blijven sommige profielen wel erg lang lid waardoor ik me afvraag is het een nep profiel of kunnen die vrouwen niemand vinden of hebben ze een slapend abonnement?
  Elke dag heb ik hoop gehad en uiteindelijk heb ik nog na 2 jaar geen succes behaald..

  Geweldig

  al een tijdje lid van Lexa en ik moet zeggen helemaal super. Je betaald er wel wat voor maar dan moet ik ook zeggen dat je wat hebt. Veel mannen op andere sites super gelijk allemaal ranzige foto's en bij lexa is het allemaal heel erg netjes. Soms mag het van mij wel wat stouter, maar goed ik ben blij dat het te braaf is dan te stout! Tevreden klant ik zeg doen!

  SUPER!

  Al vanaf dag 1 helemaal verliefd op lexa. Super leuke mannen en ook super leuke gesprekken. Zie al vaker de reclame langskomen en elke keer twijfelde ik om mezelf aan te melden ook omdat je per maand betaald enz enz.
  Nu met de corona tijd moet ik thuis zitten dus dacht wanneer maak je nou meer gebruik van de site dan nu?! Ja dus meteen een profiel aangemaakt en aangemeld en leuke mannen gaan browsen. Meerdere gesprekken met meerdere mannen maar dat is wel fijn dat ze dat niet van elkaar weten. Gezellig mensen ontmoet en kan niet wachten om straks een keer een date te hebben!

Bezoek Lexa

Schrijf een review