Chatsites

Chatsites

Chatsites zijn sites waar mannen en vrouwen gesprekken kunnen beginnen zonder een profiel aan te maken. Doordat er geen profiel aangemaakt hoeft te worden is het chatten veel anoniemer dan wanneer er een e-mailadres en geboortedatum moet worden ingevuld. Veel chatsites hebben algemeen dat ze een erotische aard hebben.
Op Dating-sites wordt er meer informatie over de doelgroep, de populariteit en over de anonimiteit gegeven over verschillende chatsites.

Bullchat

26 Reviews

Zoek je naar een manier om vrijblijvend en anoniem te chatten met andere gay mannen? Dan is Bullchat de chatsite waar jij naar op zoek bent! Bullchat is volledig anoniem en vrijblijvend. Benieuwd naar onze ervaring van Bullchat? Lees het hier in onze review. 

Lees verder »
Passie Chat

1 Review

Zoek je naar spannende flirts en hete chats met opwindende dames? Bij Passiechat kan je flirten met vreemden, een sexdate plannen of een lekker sex contact beginnen. Inschrijven is helemaal gratis. Lees hier in onze review wat onze ervaring was met Passiechat.

Lees verder »

Wat zijn chatsites?

Chatsites zijn online platformen waar vrouwen en mannen elkaar treffen in een chatroom. In deze chatroom kan er met elkaar worden gechat en in sommige gevallen kan er gebruik gemaakt worden van live-webcam of het versturen van foto's. Wanneer je gebruik maakt van een chatsite hoef je geen profiel aan te maken met een e-mailadres. Wanneer je een gebruikersnaam invoert kan je al deelnemen aan een chatroom. Het fijne hieraan is dat je volledig anoniem bent en geen geschiedenis achterlaat. Het nadeel hieraan is dat je geen gesprekken later kan teruglezen en het moeilijk is om in de chatroom een band op te bouwen. Mocht je hier toch interesse in hebben dan kan je altijd je email, telefoonnummer of andere gegevens geven om contact te houden buiten de chatroom. 

Profielen en advertenties op chatsites

Op chatsites zijn er geen profielen te vinden. Wanneer je in een chatroom zit zie je vaak alleen een gebruikersnaam zonder profielfoto's. Hierdoor is het contact minder persoonlijk maar krijg je wel veel anonimiteit. Het is afhankelijk wat voor soort contact je wil of een chatsite bij je past. 

Kosten chatsites

Omdat je bij een chatsite geen profiel aanmaakt is in veel gevallen een chatsite gratis. Het is mogelijk dat een chatsite meer geld vraagt wanneer er gebruik wordt gemaakt van een webcam. Veel chatsites zijn razend populair hierdoor kan het soms voorkomen dat een site niet meer bezoekers toe laat op de site. sommige chatsites lossen dit op door een bepaalde functie aan te bieden dat je als betalend lid altijd plek hebt in de chatroom. 

Populairste chatsites vergelijken

Dating-sites bekijkt regelmatig de populairste chatsites en verzamelt hier meer informatie over. Op deze manier heeft de bezoeker veel informatie over zijn beschikking over betreffende chatsites. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de beste keuze kan maken op basis van zijn voorkeuren. Wanneer een bezoeker extra informatie of ervaring wil delen over de betreffende chatsite dan kan dit door middel van een reactie achter te laten op de site. Zo worden nieuwe bezoekers in de toekomst op verschillende manieren geholpen met hun keuze.