Algemene datingsites

Algemene datingsites hebben als doel mensen in contact te brengen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of vriendschap. Op deze pagina kom je meer te weten over wat algemene datingsites inhouden en wat voor soort profielen je op deze datingsites kan vinden. Daarnaast wordt er kort beschreven wat voor lidmaatschappen er zoal mogelijk zijn en wordt er een overzicht gegeven van de populairste datingsites op dit moment. Op deze manier hopen we je te kunnen helpen of algemene datingsites bij jou passen en welke het beste aansluiten.

Relatieplanet

3 Reviews

Relatieplanet is een van de grootste datingsites in Nederland en heeft meer dan 1,6 miljoen leden alleen al in Nederland! Op relatieplanet vind je makkelijk leden die bij je passen door de uitgebreide zoek- en filterfunctie. Door de uitgebreide profielen is het makkelijk om leden te zoeken die bij jou passen.Lees verder »
Qupid

1 Review

Datingsites worden steeds populairder, daarom komen er steeds meer verschillende datingsites. Dit komt voornamelijk doordat de taboe rondom online daten verdwijnt. Steeds meer mensen merken hoe makkelijk en fijn online daten is. Zo weet je altijd of de ander op zoek is en heb je geen directe afwijzing. Qupid speelt hier goed op in door naast een datingsite te zijn ook datingadvies te geven. Door deze unieke combinatie is het online daten bij Qupid voor zowel mannen als vrouwen aantrekkelijk. Het aanmelden bij Qupid is helemaal gratis dus je kan het vrijblijvend uitproberen.

Lees verder »
Pepper

3 Reviews

Pepper is een datingsite die anders is dan andere datingsites. Zo draait het bij Pepper vooral om foto's en je gevoel bij bepaalde foto's of onderwerpen. Een foto kan jou het beste omschrijft, want zoals Pepper al aangeeft: 'Een foto zegt meer dan 1000 woorden'. Ben jij het ook zo beu om eindeloos standaard andere profielen te lezen en je eigen creativiteit niet kwijt te kunnen in je profiel? Meld je dan aan bij Pepper! Lees verder »
Lexa

6 Reviews

Lexa is voor singles die op zoek zijn naar andere singles bij hun in de buurt. Door de uitgebreide zoek- en filterfuncties op Lexa kan je makkelijk en snel naar andere single zoeken die bij jou passen. Lexa is een van de populairste datingsites in Nederland en heeft een groot groeiend ledenbestand. Naast de website heeft Lexa ook een App.Lees verder »
Be2

2 Reviews

Be2 is erg populair in zowel Nederland als veel andere landen internationaal. Be2 is sinds de start enorm gegroeid en is in meer dan 40 landen actief. Het doel van Be2 is het bij elkaar brengen van singles die bij elkaar passen, zodat zij een gelukkige relatie krijgen. Be2 zorgt er voor dat leden zich veilig en vertrouwd kunnen aanmelden en op deze manier een goede start hebben in hun zoektocht naar echte liefde. Lees verder »

Lees hier de 3 beste datingtips voor vrouwen

Veel artikelen op datingsites of magazines zoals Lexamagazinemagazine en Peppermagazine geven datingtips voor mannen. Natuurlijk best wel oneerlijk want vrouwen kunnen ook wel wat datingtips gebruiken. In dit artikel lees je 3 datingtips die voornamelijk bedoeld zijn voor vrouwen. Natuurlijk zijn deze datingtips ook te gebruiken voor mannen. En mannen lees de datingtips ook, want zo leer je een be ... [...]

4 redenen waarom vrouwen niet reageren op een datingsite

Ben je onlangs lid geworden op een datingsite of datingapp zoals Lexa of Pepper, maar krijg je maar geen contact met vrouwen? Dan ben je hierin niet de enige man! Veel mannen beginnen enthousiast met online daten op sites zoals Relatieplanet en Lexa, maar ondervinden dat het lastiger is om contact te krijgen dan ze vooraf dachten. Lees hier de 5 belangrijkste redenen waarom je als man geen reactie ... [...]

Speeddaten: super spannend maar erg succesvol en erg leuk!

Steeds meer singles gaan op zoek naar hun ware liefde via het internet. Zeker met de komst van online daten via een app zoals Tinder of de datingsite Lexa is er steeds minder taboe rondom online daten. Super leuk en handig, maar ook wel zonde omdat het ontzettend leuk en spannend kan zijn om elkaar in het echt te leren kennen. Zeker wanneer het lukt zul je jezelf heel voldoenend voelen. Zeker omda ... [...]

Wat zijn algemene datingsites?

Algemene datingsites zijn onder andere veel datingsites die je onder andere kent van radio- en televisiereclames. Grote algemene datingsites zijn bijvoorbeeld Lexa en Relatieplanet. Het doel van deze datingsites is het in contact brengen van singles. Op algemene datingsites vind je dan ook veruit het grootste aantal singles. Op een datingsite kan je contact maken door middel van chat, webcam en/of video bellen. De populairste algemene datingsites bieden naast de website ook een mobiele dating app aan. Algemene datingsites zijn voornamelijk gericht op Hetero’s. Al hebben de meeste algemene datingsites ook speciale platformen die zich richten op homoseksuele.

Profielen op algemene datingsites

Veel algemene datingsites maken gebruik van een betaald lidmaatschap. Omdat je maandelijks betaald voor je lidmaatschap zijn van alle soorten datingsites op de algemene datingsites de meeste profielen actief. De minimumleeftijd om je bij een datingsites aan te melden is 18 jaar. Het is afhankelijk van de datingsite welke leeftijd de profielen hebben, over het algemeen ligt de leeftijd van de profielen tussen de 20 en 40 jaar. Daanaast zijn de meeste profielen voorzien van foto’s. Doordat de taboe van online daten steeds minder wordt, worden op algemene datingsites echte namen gebruikt en geen bijnamen of schuilnamen. 

Lidmaatschap op algemene datingsites

Lidmaatschappen op algemene datingsites zijn meestal in de vorm van een abonnement. Deze abonnementen zijn mogelijk vanaf 1 maand, maar je kunt ook kiezen voor 3 maanden, 6 maanden tot maximaal 12 maanden. Bij veel datingsites krijg je korting naar mate je een langer lidmaatschap aanschaft. Een profiel kun je vaak gratis aanmaken waarbij sommige functies gratis te gebruiken zijn. Wil je meer functies gebruiken of is je gratis periode voorbij dan dien je een betaald lidmaatschap af te sluiten. In de  categorie algemene datingsites zijn gratis datingsites vaak niet betrouwbaar.

Populairste algemene datingsites vergelijken

Datingsitesvergelijken.nl heeft verschillende reviews geschreven van de populairste algemene datingsites. Door middel van de reviews kan jij verschillende datingsites met elkaar vergelijken. De reviews worden continu aangevuld en er kan door echte gebruikers een recensie worden geschreven. Door de reviews en de recensies te lezen kun jij zelf bepalen welke datingsite het beste past. De populairste algemene datingsite in deze categorie is Relatieplannet.nl met meer dan 5 miljoen profielen. Andere bekende datingsites zijn Lexa.nl en Pepper.nl. Lees de reviews zelf om te bepalen welke datingsite het beste bij jou past. Zit er een datingsite bij je wat lijkt? Door middel van de link kom je makkelijk op de datingsite en kan je vandaag nog je aanmelding beginnen!