Pepper Review - Lees hier alles over aanmelding, gebruik en kosten bij Pepper

Pepper is een datingsite die zich onderscheid van andere datingsites. Bij Pepper draait het vooral om foto’s, gevoel en impressie in plaats van je standaard dating profiel. Zoals Pepper aangeeft zegt een foto vaak meer dan 1000 woorden. Wanneer je bij Pepper een profiel hebt hoef je deze niet aan te vullen met standaard saaie vragen over jezelf en hoef je dus ook in je zoektocht naar liefde deze standaard vragen niet eindeloos te lezen. Bij het aanmaken van een profiel beschrijf je jezelf door middel van een foto collage. Zo kan je lekker creatief, origineel en vooral jezelf zijn. Met een blik op een collage zie je al snel hoe een persoon is en of deze persoon bij je past.

Pepper Sterke punten

 • Heeft een App met extra leuke functies
 • Heeft een keurmerk voor 'Veilig Daten'
 • Leuke extra functies zoals Pepper Magazine, steden dating en Dating tips
 • Veel te gebruiken functies voor gratis leden

Pepper Zwakke punten

 • Betaald veel per maand, abonnement wordt bij een langere periode goedkoper
 • De datingsite is gericht op de wat jongere vrijgezellen

Wat is de doelgroep van Pepper?

Pepper richt zich niet op een specifieke doelgroep, waardoor je allerlei soorten leeftijden, seksualiteiten en interesses tegen kan komen. Op deze manier kan het zoeken iets langer duren, maar is er een grote kans dat er altijd wel iemand te vinden is die bij je past.

De huidige doelgroep van Pepper zijn de wat jongere mensen. Dit komt omdat Pepper voornamelijk reclame maakt bij kanalen die gebruikt worden door de doelgroep 25 tot en met 45 jaar. Daarnaast maakt Pepper gebruik van moderne functies op de website zoals onder andere de collage, Pepper magazine, persoonlijkheidstest en het aanbieden van een App.  
Uit onder andere de persoonlijkheidstest van Pepper komt over het algemeen uit dat de leden nieuwsgierig, ondernemend en actief op zoek zijn naar liefde of vriendschap.


Hoe populair is Pepper?

Pepper is één van de populairste datingsites in Nederland en dit is terug te zien in het grote ledenbestand. Al sinds 2011 is Pepper actief op de Nederlandse datingmarkt en heeft al snel veel bekendheid gekregen. Pepper is onder andere bekend van reclames op TV, radio en internet. In deze reclames zijn voornamelijk mensen te zien van de leeftijd 25 tot 45 jaar. Dit duidt op de jongere doelgroep die zich op Pepper bevindt. Pepper is volledig gefocust op de Nederlandse datingmarkt, zo is Pepper in tegenstelling tot andere populaire datingsites niet in het buitenland actief. Omdat voornamelijk al het marktingbudget en onderzoek in de Nederlandse markt wordt geïnvesteerd betekent dit veel kennis waar de leden van Pepper voordeel uit kunnen doen bij het daten!


Wat maakt Pepper zo goed?

Er zijn veel redenen waarom daten bij Pepper zo goed voor jou kan werken. Pepper is anders dan andere datingsites. Bij andere datingsites heb je een saai standaard profiel waarbij je jezelf niet kan onderscheiden en zelfs niet zo goed jezelf kan weergeven/promoten. Hierdoor wordt het zoeken van andere profielen ook saai. Zo lees je van iedereen standaard informatie, een standaard verhaaltje en zie je een foto van iemand. Dit is bij Pepper niet het geval!
Bij Pepper maak je een collage over je interesses, je hobby’s en kan je zelfs foto’s uit je eigen leven kiezen. Vindt je dit nog een beetje spannend of weet je niet zeker of je wel een mooie collage kan maken? Geen probleem! Bij Pepper kan indien gewenst je inspiratie op doen met vragen waarbij je een foto kan zoeken op het internet of uit je eigen bestand. Zo zien andere leden met één blik hoe jij bent en of jij bij hen past. Zie je iemand met een leuke collage en die ook nog bij je past? Je hoeft niet te wachten, je kan direct een berichtje sturen en in contact komen met die persoon.
Doordat Pepper met deze leuke dating profielen werkt, is het uitgegroeid tot één van de beste en populairste datingsites. Zo is de datingsite al verschillende keren uitgeroepen tot beste datingsite van Nederland. In 2015 en 2017 is Pepper bekroond met de Shopping Award!


Voordelen van Pepper

Zoals al eerder benoemd onderscheid de datingsite zichzelf van andere datingsites door gebruik te maken van een collage. Op deze manier is het zoeken naar andere matches leuk en kan je verrast worden door de gebruiker. In de collage zie je foto’s van iemands lievelingseten, films, boeken en kan je zelfs een paar foto’s zien van de gebruiker zelf.

Pepper heeft zoals een aantal andere datingsites een app variant uitgebracht van de website. Door de App te gebruiken kan je Pepper nog optimaler op je mobiel gebruiken. Zo zijn veel functies mobiel geoptimaliseerd waardoor het chatten makkelijker wordt en kan je indien gewenst pushmeldingen ontvangen. Deze pushmeldingen kunnen berichten zijn of uitnodigingen voor een livegesprek. Met een paar tikken en vegen op je scherm kan je door andere gebruikers heen gaan en kom je makkelijk met hen in contact. Heb je even geen inspiratie voor een gesprek? In de chat worden foto’s getoond waar jullie eventueel over kunnen praten. 

Met de App kan je zelfs een collage samenstellen. Dit kan fijn zijn, omdat veel foto’s van jezelf op je mobiel staan. Dit bespaart een hoop tijd met het overzetten van foto’s naar je computer. 
De dating app is beschikbaar voor Android en iOS apparaten, de app is te downloaden in Play store en in App Store.

Om een goede matching te krijgen met andere leden wordt er gebruik gemaakt van een matchingsysteem. Me behulp van dit matchingsysteem wordt je gematcht met andere leden die passen bij je voorkeuren en levensstijl. Hoe kan dit matchingsysteem iemand vinden die bij je past? Heel simpel, dit gebeurd door het door jou ingevulde persoonlijkheidstest. Let wel op dat dit niet standaard bij je aanmelding gebeurd, maar je hier zelf voor moet kiezen als je een profiel aangemaakt hebt. Deze test duurt ongeveer 10 minuten, afhankelijk hoelang je nadenkt over een antwoord.
De vragen van de persoonlijkheidstest zijn vragen waar je kunt stemmen in hoeverre je het ergens mee eens bent.
Zo krijg je in de persoonlijkheidstest bijvoorbeeld vragen: voor mijn werk laat ik mijn privéleven er nogal eens bij inschieten. Als je de persoonlijkheidstest af hebt krijg je te zien in hoeverre andere leden bij je passen.


Pepper Reviews

  Tevereden lid

  Ben al een poos tevereden lid bij Pepper. Ik ben een echte creabea en kon bij veel andere datingsites mijn creativiteit niet kwijt. Toen vertelde een vriendin me over Pepper en dat je daar een leuke collage kan maken. Zelf heb ik veel ervaring met photoshop en vond het dan ook super leuk dat je zelfs deze foto's kan uploaden! Krijg ook vaak hele positieve reacties op mijn profiel dus als je creatief bent dan loont het zeker!

  Sterke punten
  je kunt echt super creatief zijn met je profiel waardoor je super veel leuke reacties krijgt van andere mensen

  Goede ervaring met de website

  Ik heb net ook onder Amy gereageerd. Ik ben een tevreden gebruiker alleen zou ik het wel fijn vinden als je eenmaal een abonnement hebt aangeschaft en het bevalt en je verlengd het dat je dan korting krijgt op de verlenging... Anders ben je 2 keer veel geld kwijt, beetje lullig

  Ervaring met pepper?

  Ik ben momenteel gratis lid bij Pepper en omdat het zo'n populaire website is twijfel ik erover om mijn gratis lidmaatschap om te zetten naar een betaald lidmaatschap. site is zoals de review al zegt per maand best prijzig of je moet een langere tijd een abonnement aan gaan.. Omdat ik er over twijfel weet ik niet zo goed of ik het eerst voor een maand super duur moet proberen of dat ik beter een langere tijd kan proberen en dan goedkoper uit ben... Kan iemand bij hierbij helpen?

Bezoek Pepper

Schrijf een review