Reviews over Datingsites vergelijken


  Aanbiddende mannen - Review over Sex Advertenties

  Goeie site om mezelf te uiten, kan me ei kwijt en krijg er goeie reacties op terug. Vooral de mannen zijn er lovend

  Dubieuze datingsite - Review over Lexa

  Waardeloos. Ik moet de mensen van de reviews hier gewoon gelijk geven, Lexa is een no go. Ze zijn vooral op geld berust want zodra je betaalde lidmaatschap is afgelopen loopt je mailbox opeens vol met personen die je profiel hebben bekeken en berichten die je hebt gehad. En ja je snapt het al, deze kan je alleen bekijken als je een betalend lid bent. Toedeledokie daar gaan we niet in trappen! Dubieus allemaal

  Veilig en betrouwbaar gevoel bij andere leden - Review over Sex Instagram

  Ik ben nog niet zo lang lid maar heb wel het idee dat de site bij mij past. Tot nu toe fijne ervaringen gehad en de andere leden geven je een veilig en geborgen gevoel. Ik heb niet het gevoel dat ik me ergens voor hoef te schamen en dat is fijn.

  Sterke punten
  Veilig en betrouwbaar gevoel bij andere leden

  Top! - Review over Sex Instagram

  Zeer positief over deze site! Meerdere chatcontacten gehad, wat uiteindelijk uitliep op 1 vast contact 1e vrouw was leuk en gezellig, maar is niks geworden. 2e vrouw, na bijna een maand te hebben gechat, was een groot succes en chatten dagelijks met elkaar

  positief - Review over Qupid

  Je aanmelding verloopt vrij snel en soepel. Je moet alleen even kijken hoe je precies je profiel gaat invullen met informatie. Ga je volledig eerlijk zijn, een beetje overdrijven of ga je expres dingen niet vernoemen? Ik heb ervoor gekozen om een beetje te overdrijven omdat je profiel dan beter eruit springt. Ben nu ruim een tijdje lid geweest en ben momenteel beetje uitgekeken op de site en op eenmalig daten. Totaal denk ik 300 euro uitgegeven en 2 dates te hebben gehad. Niet overdreven veel, maar de dates waren zeker geslaagd. Vooral als je op zoek bent naar erotisch contact is dit een aanrader, iets serieus vindt je hier niet snel.

  Goed - Review over Sex Tinder

  Lijkt super veel op de datingapp Tinder maar dat is logisch aangezien de naam ook vrijwel hetzelfde is. Geen problemen met tinder en verder prima te gebruiken alleen ben ik een beetje klaar met de andere leden die aangemeld zijn. Veel leden reageren niet of heel laat of ze willen perse over degelijke dingen praten en zijn preuts. Sextinder is daarintegen een stuk beter want sluit precies aan op mijn wensen.

  Sterke punten
  Veel beter dan tinder

  Zwakke punten
  Geen

  Dubbel geluk - Review over Seniorengeluk

  Hans ontmoet na een aantal weken online te zijn geweest op seniorengeluk. Ik schrijf deze review voor mij en Hans. Dit was de enige datingsite waar we goed contact hebben gekregen met leeftijdsgenoten. buiten dat hebben we ook elkaar gevonden, dubbel geluk dus.

  Sterke punten
  Er zijn veel leeftijdsgenoten te vinden

  Zwakke punten
  Er zijn geen zwakke punten

  mwa - Review over Grindr

  Grindr blijft maar groeien en eigenlijk hoe groter en populairder de app wordt hoe minder ik hem wil gebruiken. Doordat Grindr gratis te gebruiken is vind ik dat mijn veiligheid steeds meer gegarandeerd kan worden. Toch vaak het gevoel dat er een homohater wil afspreken waardoor ik steeds voorzichtiger wordt

  waardeloze datingsite - Review over Lexa

  Nummer 1 in dating? Voor mijn gevoel echt niet, echt waardeloos. Ik ben sinds 2019 al lid en ik krijg maar geen reacties van anderen. Ik heb zeker 100 berichten gestuurd maar krijg geen reactie. Ik heb zelfs mijn profieltekst aangepast om te kijken of dit zou helpen maar ook dit hielp niet. Geen enkele vrouw bij lexa die contact met een man zoekt. Daarnaast ben ik bijna 2 keer slachtoffer geweest van criminelen op de datingsite. Dan zijn ze ineens wel belangstellend en hebben ineens geld nodig. Als mijn abonnement afloopt dan wordt het voor mij zeker geen verlenging!

  Super - Review over Tiener Sex Advertenties

  Kan hier goed mijn ei kwijt en er zijn leuke mannen op te vinden die precies weten waar ik aan toe ben.

  dezelfde aanbieder als regioswingers? - Review over Novamora

  Novamora heeft qua functies en layout dezelfde opzet als Regioswingers,.. Zover ik zie is alleen de kleur van de site niet hetzellfde. Weet iemand of dit dezelfde aanbieder is of dezelfde partij?

  NEP! - Review over Second love

  Gisteren na een lange tijd toch een nieuw profiel aan gemaakt op SL Kreeg een aanbieding dat ik een maand gratis promopakket kreeg. Was 32 euro per maand maar ik schrok me dood wat ik daarna moest betalen, 74 euro!!!! Veel dezelfde profielen die ik hiervoor ook al zag wat ik raar vind want ik was heel lang geen lid meer. heb een mail gestuurd naar charlie over hoe en wat het precies zat is dat profiel opeens verwijderd en krijg alleen een bericht dat ze me niet meer zullen benaderen krijgt nog geen fatsoenlijk antwoord omdat je ze betrapt hebt

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nep nep nog eens nep Zelfde als novamora nep

  Na aandringen van mijn vriendin aangemeld bij de site novamora - Review over Novamora

  Ik had bedacht om samen na aandringen van haar een trio te doen. Haar vriendinnen hadden hier leuke ervaringen mee bij novamora dus vandaar dat zij dat ook wel wilde proberen. We hebben totaal geen ervaring hier mee dus ik was wel benieuwd waarin we zouden belanden. Eenmaal aangemeld op de site zien we dat zowel mannen als vrouwen zijn aangemeld. Sommige zijn net als ons stelletjes maar dat komt over het algemeen minder voor. We zijn nog net nieuw en nog aan het zoeken dus over de uiteindelijke ervaring kan ik nog niet veel kwijt. site ziet er verder wel goed uit

  Belabberd - Review over Be2

  Wat een belabberde datingsite. Ik ben nu ruim 3 maanden lid en heb nog geen enkele date gehad... Ik denk dat dit vooral komt omdat er te weinig vrouwen op de site zijn..zo heeft 90% geen eigen foto ingesteld en zijn er veel vrouwen die je proberen te laten mailen naar een of ander hotmailadres.. Ik zou het niet doen

  Zwakke punten
  Schimmige vrouwen

  Prijs per bericht wordt goedkoper hoe meer je stuurt - Review over X18

  Ik heb de fout gemaakt een te klein packet aan te schaffen, hierdoor ben ik nu uiteindelijk duurder uit.. Beviel me geod dus ik wilde meer berichtjes sturen. Ik raad anderen aan eerder een groter pakket te kopen en niet te bezuinigen

  Sterke punten
  Goedkoper als je meer berichten koopt

  Zwakke punten
  prijs per bericht bij laag aantal berichten duur

  verouderde en te dure datingsite - Review over Second love

  website is erg verouderd tov andere datingsites terwijl je wel de hoofdprijs betaald voor een abonnement... Tijd voor een vernieuwing als je die prijzen hanteert

  irritante advertenties - Review over Lexa

  Ben gratis lid en moet zeggen dat je dan vrij weinig bij lexa kan. Ook irritant dat je heel veel advertenties tussen de profielen krijgt. is het waard om betalend lid te worden? Zie hier verdeelde meningen?

  Sterke punten
  populaire en bekende datingsite

  Zwakke punten
  Veel advertenties en je kan geen gratis berichten sturen

  Iemand ervaring met de vrouwen? - Review over Victoria Milan

  Ben al een tijdje gratis lid. Vind het abonnement erg duur..Ben wel vaak bij Victoria milan online en kijk altijd wat rond. Veel vrouwen hebben hun profiel afgeschermd dus weet daardoor n iet zo goed of ik lid moet worden... iemand ervaring mee dat de vrouwen echt zijn of krijg ik nu alleen maar berichtjes omdat ik nog geen lid ben??

  Sterke punten
  Leuke profielen

  Zwakke punten
  Niet alle foto's zijn zichtbaar als gratis lid

  Tevereden lid - Review over Pepper

  Ben al een poos tevereden lid bij Pepper. Ik ben een echte creabea en kon bij veel andere datingsites mijn creativiteit niet kwijt. Toen vertelde een vriendin me over Pepper en dat je daar een leuke collage kan maken. Zelf heb ik veel ervaring met photoshop en vond het dan ook super leuk dat je zelfs deze foto's kan uploaden! Krijg ook vaak hele positieve reacties op mijn profiel dus als je creatief bent dan loont het zeker!

  Sterke punten
  je kunt echt super creatief zijn met je profiel waardoor je super veel leuke reacties krijgt van andere mensen

  zoals de review het al zegt een verouderde website - Review over Seniorengeluk

  Ik krijg bij seniorengeluk het gevoel dat ik te jong ben voor de website. De website is verouderd wat fijn is als je niet goed met de computer overweg kan, maar ik vind het eigenlijk een belediging voor ons als oudjes. ik zelf kan goed met een computer vooruit en vindt het dan ook zeer achterhaald dat seniorengeluk net doet alsof oudjes niet met een computer kunnen werken. De website zou wel wat meer fleur en functies kunnen gebruiken zeker voor die prijs.

  Sterke punten
  Website is goed te gebruiken, te makkelijk zelfs

  Zwakke punten
  website mag wel wat meer functies hebben, nu is het wel heel back to basic

  Helemaal fan van de Fotozapper! - Review over Ondeugend Daten

  Ik ben echt helemaal fan van de Fotozapper. Ik heb zelf ook tinder maar vindt deze fotozapper echt veel beter. Ook vooral omdat sommige er juist leuke en originele foto's opzetten die een tikkeltje pikant zijn. Ik ben groot fan van ondeugend daten.

  Sterke punten
  FOTOZAPPER!

  Zwakke punten
  Soms mag het nog wel iets ondeugender

  Geen goede ervaring met Lexa - Review over Lexa

  Ik heb een dubbel gevoel bij Lexa. Ik krijg soms het gevoel dat het een beetje nep is... Het lijkt wel of de vrouwen ouder dan 30 kieskeurig zijn of op zoek zijn naar een prins... Ik krijg moeilijk contact of gewoon geen reactie op mijn berichtjes.. ook blijven sommige profielen wel erg lang lid waardoor ik me afvraag is het een nep profiel of kunnen die vrouwen niemand vinden of hebben ze een slapend abonnement? Elke dag heb ik hoop gehad en uiteindelijk heb ik nog na 2 jaar geen succes behaald..

  Goeie website - Review over Novamora

  Ik wil even reageren op je review Ilse. Ik ben al een tijdje lid bij Noavamora en ik vind het een super prima site. Ik weet niet of je de site niks vindt omdat de site niet werkt of dat je het niks vindt omdat je waarschijnlijk je man hebt betrapt. Om anderen een goed beeld te geven het is een fijne website waar je veel verschillende soorten mensen op kan vinden. Zo zit er altijd wel iets bij wat je zoekt. Ik ben tevreden klant, al moet je niet verwachten dat ze willen afspreken want dat wil vaak niemand. Het is vrijblijvend omdat ze vaak nog een relatie hebben en dat heb ik ook dus dat is prima.

  Geweldig - Review over Lexa

  al een tijdje lid van Lexa en ik moet zeggen helemaal super. Je betaald er wel wat voor maar dan moet ik ook zeggen dat je wat hebt. Veel mannen op andere sites super gelijk allemaal ranzige foto's en bij lexa is het allemaal heel erg netjes. Soms mag het van mij wel wat stouter, maar goed ik ben blij dat het te braaf is dan te stout! Tevreden klant ik zeg doen!

  slechte klantenservice - Review over C-date

  Al een tijdje lid van c-date. Altijd tevreden geweest en nooit problemen mee gehad maar zodra je vragen hebt die je aan de klantenservice moet stellen dan kan dit lang duren en krijg je niet het gewenste resultaat. Zoals ik zei altijd al een tevreden klant geweest maar sindsdien ik problemen heb gehad met inloggen en dus geen gebruik van mijn abonnement kan maken vind ik de oplossing die ze geven niet goed. Hierdoor wilde ik mijn abonnement opzeggen en ook dit ging erg lastig.