Dating Apps

Nederland wordt steeds mobieler waardoor je altijd en overal te bereiken bent. Dit is ook terug te zien in datingsites. Veel datingsites kan je alleen gebruiken met een site waardoor je niet altijd een pushmelding ontvangt en je dus meldingen en berichtjes mist. Hier hebben veel datingsites op in gespeeld door een dating app te ontwikkelen. Hierdoor mis je nooit een berichtje en wordt het communiceren met elkaar een stuk makkelijker. Een ander voordeel aan een dating app is dat deze geoptimaliseerd is op jouw mobiel. Super makkelijk dus. 

Tinder

Met het digitale tijdperk is het steeds normaler met je telefoon te zijn. Hiermee is ook het online daten steeds populairder geworden. Dit komt mede door de komst van Tinder. Doordat het swipen van Tinder zo populair werd onder de jongeren is daarmee ook het taboe rondom online daten verdwenen. Veel huidige relaties kennen elkaar via Tinder en het is niet gelijk kansloos wanneer je een date online zoekt in plaats van in bijvoorbeeld de kroeg. Door de komst van Tinder kan je altijd en overal op zoek naar een leuke date of match.

Lees verder »

Tinder plus wat houdt het precies in?

Iedereen die bekend is met internet kent Tinder wel. De datingapp die onder vooral de jongeren erg populair is op gebied van daten. Met vooral de komst van Tinder is het online daten minder raar geworden, waardoor het sinds de komst van Tinder  juist erg populair is en in trek zowel bij jeugd als bij ouderen. Vooral omdat Tinder gratis te downloaden is en te gebruiken, wordt het super veel ge ... [...]

Tinderen in tijden van het Coronavirus: Dit is hoe je dat doet in Nederland

Daten is de komende tijd nogal onmogelijk in Nederland maar ook in andere delen van de wereld. Dit is voornamelijk vanwege de Coronacrisis. Zo moeten we afstand van elkaar houden en moeten we zoveel mogelijk sociaal contact vermijden. Online kunnen we onszelf nog gewoon uitleven en daar spelen veel datingsites op in. We namen een kijkje op de dating-app Tinder om te kijken hoe de sfeer daar is. O ... [...]

De 15 beste openingszinnen voor Tinder of andere datingsites!

Je kent vast het gevoel wel dat wanneer je een hele leuke match hebt, je geen idee hebt hoe je het gesprek het beste kan beginnen. Je wil hierbij origineel zijn, maar ook weer niet afgezaagd. Zeker wanneer je echt iemand leuk vindt wil je jezelf onderscheiden van de rest. Hier vind je een paar leuke openingszinnen die te gebruiken zijn bij onder andere Tinder en Chatapp. Benieuwd naar onze review ... [...]

Wat zijn Dating Apps?

Datingsites worden steeds populairder en worden daardoor ook steeds meer gebruikt. Dit is super fijn, maar hoe lastig is het als je steeds een berichtje mist of lang moet wachten op een antwoord? Grote datingsites spelen hierop in door dating apps te ontwikkelen rondom hun datingsite. Op deze manier mis je nooit meer een berichtje en wordt het communiceren een stuk makkelijker. Maar wat voor toegevoegde waarde heeft een dating app nog meer? Sommige datingsites geven op een datingapp extra functies waardoor het gebruik van de app echt een toegevoegde waarde heeft. 

Profielen op Dating Apps

Op dating apps vindt je net als bij andere datingsites profielen van mannen en vrouwen. Het enige verschil is dat bij de datingapp je gebruikt maakt van een app en geen website. Zo kan je overal en ten alle tijden berichten makkelijk ontvangen zonder dat je een melding mist. Er zijn verschillende soorten dating apps, zo heb je datingapps zoals tinder waar je op een leuke manier contact kan hebben met mensen. Daarnaast heb je ook dating apps van grote datingsites zoals Lexa en Relatieplanet. Deze datingapps zijn vooral gericht op het vinden van een relatie. In de gevallen van de datingsites die een dating app hebben zijn veel functies alleen te betalen als je een lidmaatschap hebt. 

Lidmaatschap op Dating Apps

Een dating app is vaak gratis te downloaden in de google play store of de App store. Het is afhankelijk van de dating app of de functies op de app gratis of betaald te gebruiken zijn. Zo kan het voorkomen dat de datingapp gebruik maakt van een lidmaatschap op abonnementsbasis, een gratis versie met credits of een gratis app. Wanneer je gebruik maakt van een gratis App kan het zijn dat je privacy niet goed is gewaarborgd, dat er gebruikers zijn die niet serieus op zoek zijn naar een relatie of dat er veel reclame is.

Populairste Dating Apps vergelijken

Het is belangrijk dat de datingsite goed bij je past en bij je wensen aansluit. Het maakt dan ook niet uit of je op zoek bent naar een serieuze relatie of juist naar een erotische of eenmalige date. Omdat datingsites steeds populaider worden willen wij je graag helpen om een keuze te maken welke datingsite het beste bij jou past. Door verschillende populaire en minder populaire dating apps met elkaar te vergelijken en te reviewen hopen wij jou de beste keuze te kunnen laten maken. Ook asl je zelf een ervaring met een dating app kan je deze achter laten in een reactie onder de review. Wie weet help jij iemand met de keuze welke dating app het beste bij hen past.