X18 Review - Lees hier onze review over deze ondeugende datingsite

Besteed je lange dagen aan het werk en merk je, dat je steeds weer behoefte hebt aan wat sociaal contact in je vrije tijd? Vind je het spannend om te flirten met onbekenden en wil je nieuwe personen leren kennen? Dan kun je het best bij X18 wezen. Deze datingsite is bestemd voor een ieder vanaf 18 jaar, die serieus op zoek is naar spannende flirts en meer. Op deze site zijn er duizenden leden en vanwege de vele succesverhalen blijven personen zich aanmelden. De kans op het vinden van een spannende X18 flirt date is dus vele malen hoger dan op andere soortgelijke datingsites. Wil je ook sexy flirt berichten ontvangen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op X18.


Betrouwbaarheid van de site

Aan de betrouwbaarheid van X18 dating hoef je niet te twijfelen. De site bestaat uit zowel echte als fictieve profielen. De fictieve profielen zijn er voor entertainment doeleinden. Met deze profielen kun je dus niet fysiek afspreken. Mocht je ongewenste berichten krijgen of ongewenst gedrag opmerken, dan kun je gerust de helpdesk van de site contacten om hier melding van te maken door een email te sturen naar [email protected]. Zodra je mailtje is ontvangen worden er direct gepaste maatregelen getroffen door de beheerders van de site.

 


Inschrijven

Zodra je de startpagina van de site benaderd krijg je direct een online doorklik aanmeldformulier te zien. Dit formuliertje heeft als kop ‘Gratis Registratie’. In dit formulier vul je onder andere in wat je geslacht is, je e- mail adres, gebruikersnaam, geboortedatum en wachtwoord naar keus. Na alle informatie ingevuld te hebben, de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben en geklikt te hebben op volgende wordt een automatisch bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je direct van start gaan met het vinden van spannende X18 flirt dates.  

 


Gebruik

Vanwege de veelheid aan profielen kan het wel eens voorkomen, dat gebruikers geen matches kunnen vinden. Deze gebruikers hoeven zich absoluut geen zorgen te maken. De site heeft een speciale zoekfunctie waarin je kunt ingeven of je op zoek bent naar een man of een vrouw, in welke leeftijdsklasse je match moet zitten, of de persoon online moet zijn en of het profiel een foto moet hebben. De site gaat dan zelf op zoek naar geschikte matches voor je waar je contact mee kan opnemen.

 


Kosten

Nieuwe leden hoeven geen cent te betalen om zich aan te melden op de site. Je kunt gratis een account aanmaken en profielen van andere gebruikers doorzoeken op de site. Bij het aanmelden krijg je ook nog eens gratis één credit. Hiermee kun je berichten versturen naar andere gebruikers. Kun je geen berichten meer versturen omdat je onvoldoende saldo hebt, dan kun je credits kopen. De credits worden in creditbundels verkocht en de prijzen zien er als volgt uit:

 • CreditPack 8, kosten € 10,00
 • CreditPack 25, kosten € 27,50
 • Creditpack 45, kosten € 47,50
 • Creditpack 100, kosten € 95,00
 • Creditpack 250, kosten € 225,00

 


Mobiele Applicatie

X18.nl is mobile compatible wat betekent, dat je de site niet alleen via je desktop kan benaderen, maar ook via je laptop, tablet of mobiel. Je Bent hierdoor dus overal en altijd bereikbaar voor andere gebruikers en je hoeft je nooit meer te verontschuldigen voor het laat reageren op een bericht van een van je matches.

 


Uitschrijven

Indien gewenst hebben gebruikers de mogelijkheid om zelf hun profiel te verwijderen door rechtsboven op het tabje ‘mijn profiel’ te klikken en dan te navigeren naar ‘verwijder mijn profiel’. Mocht het verwijderen van je profiel niet lukken, dan kan je ook gerust een email sturen naar [email protected]. Zodra je account is verwijderd, ontvang je daar een bevestiging van.


X18 Reviews

  Prijs per bericht wordt goedkoper hoe meer je stuurt

  Ik heb de fout gemaakt een te klein packet aan te schaffen, hierdoor ben ik nu uiteindelijk duurder uit.. Beviel me geod dus ik wilde meer berichtjes sturen. Ik raad anderen aan eerder een groter pakket te kopen en niet te bezuinigen

  Sterke punten
  Goedkoper als je meer berichten koopt

  Zwakke punten
  prijs per bericht bij laag aantal berichten duur

Bezoek X18

Schrijf een review