Qupid Review - Lees hier gratis alles over gebruik, aanmelding en afmelding bij Qupid

Datingsites zijn populairder dan ooit. Vroeger was er het idee dat mensen via internet ontmoeten een beetje eng was. Dat idee is gelukkig verdwenen en tegenwoordig ontmoeten veel mensen elkaar via het internet. Daardoor worden datingsites ook steeds inventiever en meer divers. Qupid is niet alleen een goede site voor daten, maar er wordt ook datingadvies gegeven. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat het zeer aantrekkelijk is voor zowel mannen als vrouwen. Online daten is immers een vak op zich. Je moet je wel altijd goed zien te profileren. Kun je dit niet? Dan maakt dit je datingleven online een stuk minder succesvol.

Qupid Sterke punten

 • 70% slaagt in de eerste maand
 • Klantenservice is 24/7 bereikbaar
 • Meer vrouwelijke dan mannelijke gebruikers

Qupid Zwakke punten

 • Betalen op abonnementsbasis
 • Veel functies alleen voor betalende leden

Wat is de doelgroep van Qupid?

Qupid focust zich op een diverse doelgroep. De reden hiervoor is dat het datinglandschap steeds breder is geworden. Vroeger was online dating echt iets voor jongeren. De reden hiervoor is dat zij de technologie beter begrepen en een datingprofiel opzetten kan best ingewikkeld zijn. Tegenwoordig krijgen oudere mensen steeds meer 'feeling' voor de nieuwe technologie. Oudere mensen zijn dus ook steeds meer op online datingsites  te vinden. Om die reden is de doelgroep van deze sites dan ook zeer divers. Iedereen kan en mag zich aanmelden en er is geen leeftijdsbeperking. 


Hoe populair is Qupid?

Aanvankelijk was de datingsite nog niet zo populair, maar om twee redenen is daar verandering in gekomen. Allereerst het feit dat er steeds meer interesse is voor online daten en dat er minder taboe op rust. Ten tweede: door goed adverteren bereik je meer mensen wat resulteert tot meer mensen die zich aanmelden. Dit heeft als bijkomstig voordeel dat er nog sneller mensen bij komen. Dit is het volle winkel principe. Loop je door een winkelstraat en je ziet een volle winkel? Dan heb je sneller de neiging om naar binnen te gaan, zo werkt het ook met datingsites. 


Wat maakt Qupid zo goed?


Er zijn meerdere zaken die Qupid goed maakt in vergelijking met andere datingsites.  Een belangrijk aspect is het feit dat er op deze site meer vrouwen dan mannen te vinden zijn. Dit is tamelijk uniek voor een datingsite en omwille van die reden promoten ze daar dan ook volop mee. Dat is dan ook logisch, want in de meeste gevallen is het niet leuk voor een vrouw om op een datingsite te zitten. Er is namelijk een overkill aan mannen, waardoor ze sneller worden belaagd met veel berichten. De mannen zijn dan ook weer gefrustreerd, want het resulteert erin dat vrouwen minder snel reageren. Op Qupid bestaat dit probleem dus niet, aangezien de meerderheid vrouw is. 

De site is ook zeer populair vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Er is weinig poespas en je kunt je makkelijk aanmelden door een paar zaken in te vullen. Bovendien kun je je gratis inschrijven, wat natuurlijk ook leuk is. Maar om alle functies volledig te kunnen gebruiken, is het wel van belang om een abonnement te nemen.


Voordelen van Qupid

Een belangrijk voordeel van de datingsite is dat bijna 200.00 mensen ingeschreven staan en dat de verhouding tussen man en vrouw uitstekend is. Daarnaast worden er op de sites ook tips gegeven over hoe je het beste de ander kunt benaderen. Dit is een groot probleem voor veel mensen. Voornamelijk oudere mensen hebben minder ervaring met communiceren via het internet. Dit is een volledig andere tak van sport, daarom komen die tips ook goed van pas. Met deze tips kunnen oudere mensen ook een plezierige tijd op datingsites hebben. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk. 

Een ander voordeel is dat er een hoog slagingspercentage op de datingsite is. Vrijwel 70% heeft succes in de eerste maand dat ze aan aangemeld zijn. Wat dit succes dan precies inhoudt, is natuurlijk ook afhankelijk van de voorkeuren van de personen. Zoek je iets serieus? Wil je voor de grap afspreken of heb je totaal andere ideeën.  Die keuze ligt natuurlijk volledig bij jezelf. Ook is er 24/7 klantenservice contact. Ze kunnen je dus helpen met technische problemen, maar ook met vele andere zaken. Je staat er dus niet alleen voor, maar kunt altijd hulp krijgen! Kortom: Qupid is dus leuk om eens te proberen. 


Qupid Reviews

  positief

  Je aanmelding verloopt vrij snel en soepel. Je moet alleen even kijken hoe je precies je profiel gaat invullen met informatie. Ga je volledig eerlijk zijn, een beetje overdrijven of ga je expres dingen niet vernoemen? Ik heb ervoor gekozen om een beetje te overdrijven omdat je profiel dan beter eruit springt.

  Ben nu ruim een tijdje lid geweest en ben momenteel beetje uitgekeken op de site en op eenmalig daten. Totaal denk ik 300 euro uitgegeven en 2 dates te hebben gehad. Niet overdreven veel, maar de dates waren zeker geslaagd. Vooral als je op zoek bent naar erotisch contact is dit een aanrader, iets serieus vindt je hier niet snel.

Bezoek Qupid

Schrijf een review