Chatapp Review - lees alles over de kosten en populariteit van Chatapp

Chatapp is een website die zich richt op anoniem erotisch contact en online sex. Iedereen die op zoek is naar spannend contact, kan er terecht. Mannen, vrouwen, transgenders, hetero's, gays; het maakt niet uit. De website is een innoverende, casual site gericht op mobiel gebruik. Als je op zoek bent naar een nieuwe soort chatsite, voornamelijk gefocust op sexchat, is deze site wat je zoekt. Het is niet bepaald een app, maar meer een website die naadloos aansluit op mobiel gebruik. Dus ben je op zoek naar een spannend erotisch contact? Bekijk dan gratis onze review en lees meer over kosten, gebruik en eventueel afmelding. 

Chatapp Sterke punten

  • Chatapp is makkelijk mobiel te gebruiken
  • Geen abonnement maar betalen voor wat je ook echt gebruikt
  • Kunt naast berichten ook foto's en filmpjes sturen
  • Onbeperkt profielen en foto's bekijken

Chatapp Zwakke punten

  • Betalen per bericht

Wat is de doelgroep van Chatapp?

Iedereen die 18 jaar of ouder is valt binnen de doelgroep. Mannen, vrouwen en zelfs stelletjes die op zoek zijn naar erotiek en avontuur kunnen terecht op het online datingplatform. Nadat je bent aangemeld kun je vervolgens gemakkelijk via Chatapp op zoek naar een spannende, erotische date of een stout gesprek. Al snel zul je merken of en hoeveel aandacht je krijgt. De gemiddelde gebruiker is tussen de 26 en 45 jaar oud. Op eenvoudige wijze kom je snel en mobiel in contact met andere mensen die op zoek zijn naar hetzelfde als jij. Of je nu thuis zit of onderweg bent ergens naartoe, je kunt altijd en overal de spanning opzoeken. Registreren via de website is gratis, na registratie kun je meteen op zoek naar een lekker spannend gesprek!


Hoe populair is Chatapp?

De site is opgericht in 2017 en is bedoeld als platform om een sexchat te vinden.  Volgens de website van Chatapp melden dagelijks honderden Nederlanders zich aan om zoek te gaan naar een stout avontuurtje. 
Op Chatapp kan je naast berichten ook foto's en video's naar elkaar sturen. Dit maakt het gesprek extra spannend. Dit is terug te zien aan het aantal gebruikers, zo zijn er vaak meer dan 150 mensen online op Chatapp.


Wat maakt Chatapp zo goed?

Met deze 'datingapp' kun je na de registratie een spannend gesprek hebben  met mensen bij jou in de buurt. Misschien is die leuke buurvrouw of sexy trainer ook wel online bij Chatapp. Heb je net als hun ook zin in een spannend contact online? Je kan direct na het registreren op zoek naar jouw avontuurtje! Voor deze datingsite hoef je geen dating app te downloaden waardoor je volledig anoniem kunt live chatten met andere personen. Je kunt meteen zien wie bij jou in de buurt online is en met hun een gesprek beginnen. Liever toch chatten met iemand die niet bij jou in de buurt woont? Geen probleem je kan ook andere gebruikers zoeken die juist ver weg wonen. Chatapp is te gebruiken via een desktop, mobiel, laptop en of een tablet. De site is handig en zeer gebruiksvriendelijk. 

Er vind regelmatig een update plaats van deze datingsite. Hierdoor kun je steeds aangepaste en nieuwe functies proberen om nieuwe matches te vinden. Naast het doorsturen van foto's, kun je ook spannende filmpjes doorsturen naar elkaar. Veiligheid staat hierbij hoog in het vaandel! Alle gegevens van de leden worden versleuteld opgeslagen. Zo kun je je volledig anoniem aanmelden met een schuilnaam en een mailadres dat verder bij niemand bekend hoeft te zijn. Je mag je telefoonnummer in voeren, maar dit is zeker niet verplicht bij je aanmelding.


Voordelen van Chatapp

Inschrijven is gratis en je mag zo lang je wilt lid blijven. Bij deze site kun je je volledig anoniem aanmelden, waardoor je eventuele partner er minder snel achterkomt dat je op de site actief bent. Er wordt om je echte voornaam en achternaam gevraagd, maar die is niet zichtbaar voor andere gebruikers van de site. Je mag zelf je gebruikersnaam kiezen. Chatapp geeft aan dat de verstuurde berichten en afbeeldingen niet op hun servers blijven staan. Ook het afgeven van je mobiele telefoonnummer is niet verplicht. Dit geeft een bepaald veilig vertrouwen in Chatapp.

Dit datingplatform is niet echt bedoeld om vriend(inn)en mee maken, maar is uitermate geschikt voor een spannende sexchat. Je kunt met elke gebruiker via de livechat een gesprek beginnen en het zo spannend maken als jij zelf wil! 

Als je dus op zoek bent naar een seksueel avontuurtje kun je goed terecht bij Chatapp.  Met behulp van de online chat vind je de best passende erotische match. Mannen, vrouwen en zelfs stellen kunnen zich aanmelden voor deze speciale diensten. Alles gebeurt vertrouwd en veilig. 


Chatapp Reviews

    Goede ervaring mee

    Goede ervaring met de chatapp. Lijkt wel veel op Tinder, maar dat vind ik ook een goeie datingapp. Bij Tinder houd ik het meer beschaafd en bij chatapp ben je meer anoniemer dus daar kan ik mezelf meer ''bloot'' geven en stouter zijn. winwin dus

Bezoek Chatapp

Schrijf een review