Gayparship

Gayparship is een van de beste datingsites op dit moment in Nederland voor gay singles. Op Gayparship heb je een erg grote kans dat je succesvol wordt in de liefde, zo vindt ruim 1 op de 3 leden een partner bij Gayparship. Dit succes komt onder andere door het unieke matchingprincipe van Gayparship. Dit unieke matchingprincipe wordt gedaan op basis van je ingevulde interesses en persoonlijkheid. Gayparship richt zich vooral op de hogeropgeleide gay singles in Nederland. Dit is ook terug te zien in het opleidingsniveau van de leden. 67% van de leden van Gayparship is hoger opgeleid.Wat is de doelgroep van Gayparship?

De doelgroep is zoals de naam het al zegt gays die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dit kunnen zowel mannelijke als vrouwelijke gays zijn. Voor leden is het fijn dat er bij Parship de optie is om aan te geven waar je op valt. Hierdoor is het voor leden makkelijker om andere leden te zoeken op basis van interesses. Net zoals Parship richt Gayparship zich op hoogopgeleide, ruim 76% van de leden heeft een HBO of WO diploma. Daarnaast is meerendeel van de leden op de datingsite tussen de 30 en 55 jaar. Dit is bij vrouwen en mannen ongeveer gelijk.


Hoe populair is Gayparship?

Er is steeds minder taboe om gay te zijn. Dit is ook terug te zien in het aantal datingsites die komen voor gays. Een aantal jaar geleden waren er nog maar enkele datingsites die zich richten op gay De populariteit van gay datingsites is terug te zien in de partijen die zich richten op gaydating. Zo zijn de populairste datingsites van Nederland zich aan het richten op gays zoals Parship, Lexa en Elitedating.


Wat maakt Gayparship zo goed?

De voordelen van Gayparship zijn ongeveer hetzelfde als bij Parship. Zo communiceert Gayparship goed dat ze zich richten op hogeropgeleide gay singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Zo kom je op de site weinig leden tegen die alleen op zoek zijn naar een eenmalige avontuurtje of affaire.

Door het geavanceerde matchingsysteem vind je bij Parship makkelijk en snel leden die goed bij je passen. Bij het aanmelden bij Gayparship vul je bij je aanmelding net als bij Parship een persoonlijkheidstest in. Op deze manier kan Gayparship een goede match bij je vinden op basis van je ingevulde interesses en persoonlijkheid. Als gratis lid van Gayparship ben je wel afhankelijk van de voorgestelde leden, je kan namelijk niet zelf andere leden zoeken. Wil je dit toch dan kan je betalend lid worden.

Net als bij Parship is het slagingspercentage bij Gayparship hoog. Zo vindt ruim 1 op de 3 leden liefde. Dit slagingspercentage is te danken aan onder andere de duidelijke communicatie over de doelgroep, matchingformule en de geavanceerde persoonlijkheidstest. 


Voordelen van Gayparship

Op gaydatingsites ben je veel sneller succesvol dan op andere datingsites. Dit komt omdat je bij een gay datingsite gelijk in contact komt met singles die dezelfde interesses in geaardheid hebben als jij. Op deze manier hoef je niet eerst uit te zoeken welke geaardheid iemand heeft en kan je gelijk met iemand beginnen te chatten. Het grote voordeel hieraan is dat je profiel kan beoordelen op hoe leuk je het profiel vindt en niet eerst moet kijken of degene wel op jouw geslacht valt.

Daarnaast is het grote voordeel van Gayparship dat de kennis en functies hetzelfde zijn als bij Parship. Zo hoef je niet jezelf aan te melden bij een minder bekende of betrouwbare datingsite maar kan je gewoon gebruik maken van een goede en betrouwbare datingsite. 

Heb je geen zin om andere profielen te bekijken of met anderen te chatten? Je kan bij Gayparship ook het magazine lezen. In dit magazine staan artikelen over liefde, de wereld van Parship en succesverhalen van anderen. 


Gayparship Reviews

    Gayparship

    Hi Ingrid, Gayparship is inderdaad van dezelfde firma als parship. Dit zie je ook terug aan al het goede georganiseerde. Zelf al een tijdje lid, als je je gebruikernaam geeft dan kunnen we elkaar opzoeken! Ik ben wel erg benieuwd naar je

    Volgens mij hetzelfde als Parship?

    Volgens mij is gayparship hetzelfde als Parship toch? ik zie geen verschil met de site alleen dat er gay voor staat. Opzich wel fijn omdat er zoveel goeie ervaringen zijn met Parship. Zelf heb ik geen ervaring.. Kan je ook je account privé maken? niet iedereen weet dat ik op vrouwen val en als gayparship hetzelfde ledenbestand gebruikt als Parship dan wil ik wel mijn account kunnen privatiseren...

Bezoek Gayparship

Schrijf een review