Be2 is een erg populaire datingsite in Nederland en telt al meer dan 750.000 unieke inschrijvingen. De datingsite richt zich op leden en doet er alles aan om het online dating avontuur tot een groot succes te maken. 

Be2 is een ervaren datingsite waarbij je gegarandeerd succes in de liefde kan hebben! De datingsite is niet alleen in Nederland actief maar ook in 30 andere landen. Wereldwijd telt Be2 wel 17 miljoen leden. Dus ook als je op zoek bent naar liefde buiten Nederland is Be2 een goede datingsite voor jou.

Be2 Sterke punten

 • Geavanceerde persoonlijkheidstest
 • Goede matching

Be2 Zwakke punten

 • Abonnement is per maand vrij prijzig

Wat is de doelgroep van Be2?

Veel datingsites kiezen een specifieke doelgroep door zich te richten op homoseksuele, ouderen, jongeren, hoger opgeleiden of mensen die in een relatie zijn. Be2 richt zich niet op één specifieke doelgroep maar is voor iedereen bedoelt. Dus ben je single en zoek je een relatie? Of ben je homoseksueel of oud? Geen probleem het maakt niet uit wat je zoekt en wie je bent, je bent welkom en voor iedereen is er een match!

De man-vrouw verhouding op de datingsite is goed in balans. Zo zijn 57% van de leden vrouw en is 43% man. Be2 geeft aan dat het grootste deel van de leden ouder is dan 2 jaar. Dit zegt niet veel over het klantenbestand, omdat 25 jaar tot 100 jaar een hele grote groep is. Het is logisch dat de grootste groep hierin valt aangezien de minimale leeftijd 18 jaar is.


Hoe populair is Be2?

Zoals al is aangeven is Be2 niet alleen in Nederland super populair, maar ook in 30 andere landen!
Zo melden er ook dagelijks honderd nieuwe leden zich aan verspreid over de hele wereld. De landen waar Be2 het grootst is zijn Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Oostenrijk. Hier worden over het algemeen de meeste berichten gestuurd en ligt het slagingspercentage van een succesvolle date of relatie het hoogst.


Wat maakt Be2 zo goed?

Be2 heeft een goed matchingsysteem waardoor je veel verschillende leden ontmoet die echt bij je passen. Dit komt door de uitgebreide persoonlijkheidstest. De persoonlijkheidstest vormt een basis van je profiel op de datingsite. Zo wordt je op basis van je persoonlijkheid gematcht met andere leden. Op deze manier ontmoet je snel leden die bij je passen en met wie je veel overeenkomsten hebt. Zie je een leuk iemand dan kan je degene een berichtje sturen en vrijblijvend met elkaar praten.
Door de goede persoonlijkheidstest ontmoeten veel singles hier hun ware liefde. Be2 geeft aan dat ruim 41% van de leden zijn succesvol in de liefde.

Naast de het goede matchingsysteem kan je ook met een gerust hart op de site daten. Dit komt doordat Be2 een veilige datingsite is die zich altijd inzet om de site zo veilig mogelijk te maken. Op de datingsite kom je bijna geen neoprofielen tegen. Dit komt omdat de profielen handmatig worden gecontroleerd. Heb je toch een gevoel dat een profiel een nepprofiel is? Dan kan je dit melden bij Be2 waarop onderzoek doen naar het profiel en indien nodig verwijderen. Dit is terug te zien in de resultaten van de beveiligingstest, hier kwam Be2 op nummer 1!


Voordelen van Be2

Een van de grootste voordelen van Be2 is de geavanceerde persoonlijkheidstest. Bij je aanmelding van Be2 krijg je een persoonlijkheidstest. Na het invullen van deze test kan je indien gewenst je profiel verder aanvullen met foto’s of persoonlijke informatie. In de tussentijd zoekt het systeem op basis van je antwoorden in de persoonlijkheidstest een match.  Door de persoonlijkheidstest zie je hoeveel een persoon bij je matcht en op welke vlakken je goed of slecht met elkaar matcht. Zo kan je zelf een beetje kijken waar je op dat moment naar op zoek bent. Het fijne hieraan is dat je op deze manier ook makkelijk naar een hele andere persoonlijkheid kan zoeken. Mocht wat je zoekt toch niet zo goed bij je passen.

Doordat iedereen welkom is op de datingsite heb je veel keus, waardoor je ook veel matchvoorstellen krijgt. Op deze manier krijg je veel verschillende voorstellen waar je zelf misschien nog niet over na dacht. Er is zelfs een hele grote kans dat je de ware hier vindt, zo vindt 41% van de leden de liefde van hun leven.

Vind je het gebruik van een laptop of website niet zo handig? Je kan ook de App van Be2 downloaden. De App heeft alle functies die op de website ook zijn te verkrijgen. Het voordeel van het gebruiken van de App is dat je indien gewenst altijd pushmeldingen kan ontvangen, waardoor je nooit een berichtje mist.


Be2 Reviews

  Belabberd

  Wat een belabberde datingsite. Ik ben nu ruim 3 maanden lid en heb nog geen enkele date gehad... Ik denk dat dit vooral komt omdat er te weinig vrouwen op de site zijn..zo heeft 90% geen eigen foto ingesteld en zijn er veel vrouwen die je proberen te laten mailen naar een of ander hotmailadres..
  Ik zou het niet doen

  Zwakke punten
  Schimmige vrouwen

  Goed maar niet beter dan andere datingsites

  Ik zal de website niet teveel prijzen. Het ziet er allemaal prima uit en het heeft alle benodigde functies. Desalniettemin denk ik dat veel andere datingwebsites het eveneens goed doen of zelfs beter. Het is een geweldige website voor iedereen om te bezoeken, maar ik denk niet dat je veel mag verwachten. Het is gewoon weer een goede online datingsite met een goede persoonlijkheidstest maar buitensta weinig extra functies. Vrouwen hier zijn mooi. Daar kan ik niet tegenin gaan.

Bezoek Be2

Schrijf een review