Victoria Milan Review - Lees hier alles over de affaire site Victoria Milan

Victoria Milan is opgericht in 2010 en is van origine een Noorse datingsite die zich richt op Affaires en overspel. Victoria Milan is een van de eerste datingsites die zich richtte op vreemdgaan. In het begin was daar veel kritiek op, maar inmiddels is de datingsite super populair en komen er steeds meer datingsites die zich richten op affaires. Victoria Milan is erg streng op het controleren van profielen. Zo moeten alle personen geverifieerd worden met een Facebook, Google, LinkedIn of ander social media account. Op deze manier weet de datingsite dat je een bestaand persoon bent, die zich niet voordoet als iemand anders.

Victoria Milan Sterke punten

 • Leuke features zoals wazig maken profielfoto of toevoegen van sexy maskers
 • Onbeperkt berichten sturen bij full memberhip
 • Paniekknop om snel je scherm af te sluiten
 • Speciaal gericht op mensen die op zoek zijn naar een affaire of spanning

Victoria Milan Zwakke punten

 • Duur abonnement per maand
 • Website accepteerd niet alle emailadressen

Wat is de doelgroep van Victoria Milan?

Victoria Milan is voor iedereen, of je nu een relatie hebt of niet. Bij Victoria Milan kan je bij terecht wanneer je op zoek bent naar een beetje avontuur of spanning. Victoria Milan noemt zichzelf de nummer 1 overspel datingsite. Hieruit blijkt dat Victoria Milan speciaal is ontworpen voor gehuwde, verloofde, samenwonende, en anderszins gebonden mannen en vrouwen die een tweede ‘ buitenechtelijke’ relatie zoeken. Op deze manier hoeft niemand te liegen over zijn relatiestatus, omdat de meeste een relatie hebben.
Deze site is dus echt bedoelt voor mensen die op zoek zijn naar spanning en geen serieuze relatie. Dit omdat ze deze al vaak hebben in hun huidige relatie en de spanning daar missen.


Hoe populair is Victoria Milan?

Victoria Milan heeft de laatste tijd enorm aan populariteit gewonnen. Steeds meer Nederlanders kiezen voor Victoria Milan en schrijven zich in. Veel van de leden zoeken een minaar of minaret die ver van hun eigen woonplaats of zelfs in een ander land woont. Op deze manier kan er tijdens een zakenreis of vakantie ook afgesproken worden voor een affaire. Zo is Victoria Milan in Europa de snelste groeiende datingsite voor gehuwde en gebonden mensen die op zoek zijn naar een affaire. Victoria Milan is momenteel actief in Nederland, België, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Denemarken.


Wat maakt Victoria Milan zo goed?

Victoria Milan is een echte datingsite met echte leden. Omdat veel leden in een relatie zitten is het voor leden soms lastig om andere leden te vertrouwen. Zo bestaat er altijd een mogelijkheid dat iemand niet is wie die zegt dat die is, of dat je partner een vermoeden heeft en een profiel aanmaakt om dit te checken. Namaak profielen worden niet toegestaan en wanneer er een vermoeden is, dan wordt deze door Victoria Milan onderzocht en zonodig direct verwijderd. Op deze manier probeert Victoria Milan de leden vertrouwen in de site te geven.
Om je toch een bepaalde privacy te geven heb je verschillende instellingen bij Victoria Milan zoals bij je profielfoto de optie om maskertjes toe te voegen of de optie om je foto te vervagen. Op deze manier zien anderen niet gelijk je foto maar krijgen ze wel een bepaald gevoel of impressie bij je profielfoto. Een mysterieuze foto is immers veel beter en spannender dan geen profielfoto hebben.


Voordelen van Victoria Milan

Naast de strenge controle op je profiel en de opties om je profiel aan te passen zijn er ook vele andere leuke voordelen die Victoria Milan biedt. 
Je kan bij Victoria Milan ook meer foto’s toevoegen aan je profiel. Dit kunnen duidelijke foto’s van jezelf zijn of sexy uitdagende foto’s. Alle soorten foto’s zijn toegestaan bij Victoria Milan. Deze foto’s kan je voor andere gebruikers verbergen, waardoor andere leden de foto’s pas te zien krijgen wanneer jij hiervoor toestemming geeft. Zo loop je niet snel de kans dat je partner of bekende jou op Victoria Milan tegenkomt.

Victoria Milan is speciaal gericht op vreemdgaan, affaires en alles om je te helpen anoniem in je omgeving te blijven. Zo wordt je automatisch uitgelogd als je een tijdje niet actief bent op de website. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat je vergeet je website af te sluiten want dit gebeurt ook automatisch. Mocht je wel actief bezig zijn op de website maar komt er iemand plotseling binnen, dan heb je een paniekknop. Als je deze knop in drukt sluit de website van Victoria Milan zich automatisch af en zal er een neutrale website geleden worden.

Toch geen fan van de website? Geen probleem, Victoria Milan heeft onlangs een nieuwe mobiele versie van de datingsite uitgebracht. Via de App kan je overal en altijd discreet daten. Indien gewenst kan je pushmeldingen instellen, maar dit wordt vaak niet gedaan om de kans op betrappen kleiner te maken. Toch interesse? Je kan de App downloaden voor Android en iOs.


Victoria Milan Reviews

  Iemand ervaring met de vrouwen?

  Ben al een tijdje gratis lid. Vind het abonnement erg duur..Ben wel vaak bij Victoria milan online en kijk altijd wat rond. Veel vrouwen hebben hun profiel afgeschermd dus weet daardoor n iet zo goed of ik lid moet worden... iemand ervaring mee dat de vrouwen echt zijn of krijg ik nu alleen maar berichtjes omdat ik nog geen lid ben??

  Sterke punten
  Leuke profielen

  Zwakke punten
  Niet alle foto's zijn zichtbaar als gratis lid

  Ruk

  Vrouwen willen niet afspreken dus je kan er alleen heen om elkaar beetje berichten te sturen, dan zijn er wel goedkopere opties zoals chatapp

Bezoek Victoria Milan

Schrijf een review