Second love Review - Alles wat je moet weten over Second Love lees je in deze review

Zit je in de sleur van je relatie of wil je om een andere reden vreemdgaan? Dan is Second love voor jou gemaakt! op Second love vind je gebruikers die op zoek zijn naar een spannende affaire of avontuurtje. Op Second love hoef je niet bang te zijn dat je betrapt wordt, Second love controleert de profielen streng en je kan je profiel zo anoniem als je zelf wil maken. Zo kan je op een veilige manier een leuke affaire vinden. Genoeg reden om een account aan te maken bij Second love. Lees hier onze ervaring!

Second love Sterke punten

 • Goede klantenservice
 • Gratis leden kunnen geen foto's van leden zien
 • Kan je profiel zo anoniem als je zelf wil instellen
 • Snel en eenvoudig vreemdgaan
 • Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een affaire

Second love Zwakke punten

 • Richt zich niet op relaties maar op affaires
 • Veel functies alleen voor betalende leden
 • Verouderde website

Wat is de doelgroep van Second love?

Second love richt zich op gebruikers die een huidige relatie hebben op zoek zijn naar een spannende affaire. Second love richt zich hierbij niet op een speciaal geslacht of geaardheid, iedereen is welkom. Het hoofddoel van Second love is spanning, avontuur en vreemdgaan. Echter kan je bij Second love ook op zoek naar een spannende date. Wel is de kans dan groot dat de gebruikers op de site geen single zijn en een relatie hebben. Hierdoor wordt het vinden van een serieuze relatie misschien moeilijk. 

Second love richt zich niet op een specifieke leeftijd. Het meerendeel van de leeftijd van de gebruikers is tussen de 30 en 60 jaar. Dit is ook vrij logisch aangezien mensen van deze leeftijd vaak al een serieuze relatie hebben voor langere tijd. Bij deze groep mensen komt er door werk en kinderen vaak een sleur in het leven.  


Hoe populair is Second love?

Second love is een super populaire datingsite in Nederland die zich richt op vreemdgaan. Het behoort tot een van de populairste vreemdgaan datingsites en telt meer dan 900.000 leden. Naast dat Second love populair is vanwege de optie om vreemd te gaan, ook veel mensen zitten op deze datingsite als stel of als single omdat ze op zoek zijn naar een spannende date. 

In 2008 is Second love opgericht en heeft in de loop van tijd veel naamsbekendheid opgebouwd. Veel mensen in Nederland weten wat voor dienst Second love is. Dit komt mede door de naam, maar ook door de goede marketing en naamsbekendheid van Second love. Zo adverteert Second love via verschillende kanalen zoals internet, tv en radio. 


Wat maakt Second love zo goed?

Er zijn veel redenen waarom je bij Second love moet gaan daten, hieronder benoemen we de belangrijkste redenen. 

Second love heeft alleen maar serieuze profielen. Dit komt mede omdat Second love de profielen handmatig controleert. Op deze manier sluit Second love pottenkijkers en profielen die niet gebruikt worden buiten. Zo is het voor de leden van Second love makkelijker om een leuke affaire te vinden.

Het is eenvoudig en makkelijk om vreemd te gaan bij Second love, je vindt namelijk binnen de kortste keren mensen die bij je passen of die je gewoon leuk eruit vind zien. Door handige zoekfilters kan je makkelijk door de leden heen gaan en hoef je niet lang te zoeken naar iemand die je aanspreekt. Second love biedt een bruisende en veel bezochte chat waarmee je snel en direct contact kan leggen met andere leden. Vreemdgaan kan haast niet makkelijker gemaakt worden.

Heb je vragen of mis je bepaalde dingen op de site? Je kan de klantenservice van Second love altijd bereiken. De klantenservice staat altijd voor je klaar en kan je tot tegenstelling van veel andere datingsites ook telefonisch bereiken. Op deze manier heb je altijd een helpende hand. 


Voordelen van Second love

Naast al deze voordelen heeft Second love ook handige functionaliteiten. Veel van deze functies kan je gratis gebruiken en voor sommige functies moet je betalend lid zijn. Door deze handige functionaliteiten kan je sneller en makkelijker een affaire of spannend avontuurtje vinden. 

Bij Second love kan je naast berichten ook knipogen sturen. Op deze manier kan je toch iemand laten weten hoe leuk die is en hoef je niet perse een openingszin te hebben. Wil je toch liever een openingszin gebruiken? Lees dan hier ons artikel 15 beste openingszinnen voor Tinder en Chatapp. 

Andere functies waar je bij Second love gebruik van kan maken is dat je vrienden kan worden met andere leden en ze kan toevoegen aan favorieten. Op deze manier kan je andere leden snel terugvinden en kan je aan elkaar laten weten dat je elkaar leuk en speciaal vindt. Zo is er ook de functie om te zien wie er geïnteresseerd is in jou. Op deze manier kan je zonder een bericht te sturen iemand laten weten dat je geïnteresseerd bent. 

Second love doet er alles aan om het daten zo beveiligd en vertrouwd mogelijk te maken. Dit vindt Second love zo belangrijk, omdat veel leden een andere huidige relatie hebben en een affaire hierin niet gewenst is. Om deze veiligheid te garanderen kan je als gebruiker je profiel zo anoniem als je zelf wil maken. Dit kan door middel van je foto’s onduidelijk maken, maskertjes toe te voegen of door eerst toestemming aan de gebruiker te vragen voor het zien van hun foto’s. 

Daarnaast vindt Second love het ook belangrijk dat er geen pottenkijkers op de site zijn. Je kan je voorstellen dat een partner nieuwsgierig is of hun partner op Second love zit. Hun kunnen dan een profiel aanmaken om tussen de leden te kunnen zoeken. Second love gaat hier goed mee om doordat je als gratis lid geen foto’s van anderen kan zien. 


Second love Reviews

  NEP!

  Gisteren na een lange tijd toch een nieuw profiel aan gemaakt op SL
  Kreeg een aanbieding dat ik een maand gratis promopakket kreeg. Was 32 euro per maand maar ik schrok me dood wat ik daarna moest betalen, 74 euro!!!!
  Veel dezelfde profielen die ik hiervoor ook al zag wat ik raar vind want ik was heel lang geen lid meer. heb een mail gestuurd naar charlie over hoe en wat het precies zat is dat profiel opeens verwijderd en krijg alleen een bericht dat ze me niet meer zullen benaderen krijgt nog geen fatsoenlijk antwoord omdat je ze betrapt hebt

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Nep nep nog eens nep
  Zelfde als novamora nep

  verouderde en te dure datingsite

  website is erg verouderd tov andere datingsites terwijl je wel de hoofdprijs betaald voor een abonnement...
  Tijd voor een vernieuwing als je die prijzen hanteert

Bezoek Second love

Schrijf een review