Passie Voor Twee Review

Passie voor Twee dating is speciaal ontwikkeld voor mannen, vrouwen en stellen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar een spannende date, affaire en of avontuur. Ben je al een tijdje single, uit een relatie of gescheiden? Of ben je getrouwd, in een relatie of op de een of andere manier gebonden of ben je samen met je partner op zoek naar meer uitdaging op seksueel gebied? Wil je samen met je partner de liefde bedrijven met een andere man, vrouw of een stel? Dan ben je bij Passie voor Twee dating op het juiste adres. Wil je ook in contact komen met andere gelijkgestemden? Meld je dan geheel gratis aan op Passie voor Twee dating.


Betrouwbaarheid van de site?

Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken, dat hun persoonlijke gegevens welke verstrekt zijn aan de beheerders van de site plots terecht kunnen komen in handen van derden. De verstrekte gegevens worden goed beschermd en worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Passie voor Twee dating is alleen in staat om je persoonlijke gegevens in te zien en gebruikt deze alleen voor functionele doeleinden.

 


Inschrijven

Inschrijven op Passie voor Twee dating is niet alleen snel en gemakkelijk, maar ook nog geheel gratis. Je kunt je aanmelden door als eerst te gaan naar de startpagina van de site en dan het online aanmeldformulier in te vullen. Dit formulier tref je aan onder het kopje ‘Dating voor singles en stellen’. In dit formulier vul je onder andere je e-mail adres, gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben, geklikt te hebben op het tabje ‘Meld je nu gratis aan!’, en de aanmelding bevestigd te hebben, kun je direct van start gaan met het zoeken naar een spannende Passie voor Twee date.


Gebruik

Passie voor Twee dating is zeer gebruiksvriendelijk. Zodra je op de startpagina van de site bent zie je direct waar je als bestaande gebruikers moet inloggen en waar je je moet inschrijven als nieuwe gebruiker. Als je eenmaal ingelogd bent, zie je zeer overzichtelijk waar je je binnengekomen berichten kan bekijken, welke gebruikers recentelijk online zijn geweest, wie je een knipoogje heeft gestuurd en wie je profiel bezocht heeft. Hierdoor weet je ook wie mogelijk interesse in je heeft en als het wederzijds is kun je ook zelf contact opnemen met de andere gebruiker.  

 


Kosten

Inschrijven op deze site is geheel gratis. Als nieuwe lid krijg je automatisch een gratis account toegewezen bij het aanmelden. Met het gratis account heb je echter beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je je kans op het vinden van een date vergroten? Kies dan vandaag nog voor het premium lidmaatschap. Hiermee krijg je toegang tot alle functionaliteiten van de site. De kosten van het premiumlidmaatschap zien er als volgt uit:

  • Kwartaal, 3 maanden, € 49.95
  • Halfjaar, 6 maanden, € 59.95
  • Jaar, 12 maanden, € 69.95

 


Mobiele Applicatie

Je zult merken, dat Passie voor Twee dating geen speciale mobiele app heeft. Gelukkig is de site wel mobile compatible. Dit betekent, dat je de site niet alleen via je desktop kan benaderen, maar ook via je laptop, tablet of mobiel. Je Bent hierdoor dus overal en altijd bereikbaar.


Uitschrijven

Leden die zich vanwege de een of andere reden willen uitschrijven dienen als eerst in te loggen op de site en dan rechtsboven naar het menu te gaan met hun profielnaam. Hier kun je klikken op het driehoekje. Er komt dan een nieuwe menu tevoorschijn waar je kunt klikken op ‘profiel’ en dan vervolgens op het tabje ‘annuleren’. Je ziet dan een button met het opschrift 'Ja ik wil mijn lidmaatschap beëindigen'. Als je deze aanklikt zal je lidmaatschap worden beëindigd en heb je geen direct toegang meer tot de diensten van de site.


Passie Voor Twee Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Passie Voor Twee.

Bezoek Passie Voor Twee

Schrijf een review