Sex Appen Review - Benieuwd naar Sex Appen? Lees hier alles over deze erotische datingsite

SexAppen is een casual datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor mannen als vrouwen, die het fijn vinden om spannend erotisch getinte contacten op na te houden. Net als jou zijn er duizenden andere leden, die ook op zoek zijn naar meer spanning, erotiek en spannend seks contact. Vind je het spannend om je seksuele fantasieën met andere onbekenden te delen? Of wil je juist te weten komen welke seksuele fantasieën anderen op na houden? Maak dan vandaag nog gebruik van de diensten van SexAppen door je geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden. Wie weet scoor je vandaag nog een sexy SexAppen sex date.

 


Betrouwbaarheid van de site

Sommige personen vragen zich af of de site wel betrouwbaar is. SexAppen.nl is zeer betrouwbaar en het garanderen van de privacy van gebruikers wordt hoog in het vaandel gehouden door de beheerders van de site. Middels gebruik making van een beveiligde SSL verbinding kan de privacy van gebruikers onder andere beschermd worden.

 


Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van SexAppen.nl is het van belang, dat je eerst een account aanmaakt op deze site. Je profiel kun je aanmaken door op de startpagina van de site het online aanmeldformulier in te vullen welke je kunt terugvinden onder het kopje ‘BEGIN DIRECT MET FLIRTEN, registreer nu gratis!’. Hierin verwerk je gegevens zoals een nick name, e- mail adres en wachtwoord. Na het aanmeldproces met succes doorlopen te hebben, je aanmelding ook daadwerkelijk bevestigd te hebben, kun je direct van start gaan met het vinden van een hete seks App partner. Alle nieuwe leden krijgen bij het aanmelden ook nog eens vijf gratis credits.  

 


Gebruik

SexAppen.nl is niet alleen zeer handig in gebruik, maar ook nog heel overzichtelijk. Zodra je op de startpagina bent zie je in een oog opslag waar je als gebruiker moet inloggen, waar je je als nieuwe gebruiker kan registreren en een lijst met getuigenissen van andere gebruikers waarin ze vertellen hoe zij de site hebben ervaren.


Kosten

Op Sex Appen Dating worden er geen kosten in rekening gebracht voor het aanmaken van een profiel. Alleen voor het versturen van berichten worden een minimale bijdrage gevraagd van de gebruiker in de vorm van credits. De Credits worden verkocht in creditbundels en het tarief ziet er als volgt uit:

XSMALL

50 credits

10 berichten / €1,30 per bericht

€13,00

SMALL

100 credits

20 berichten / €1,25 per bericht

€25,00

MEDIUM

170 credits

34 berichten / €1,15 per bericht

€39,00

LARGE

375 credits

75 berichten / €1,00 per bericht

€75,00

XLARGE

695 credits

139 berichten / €0,90 per bericht

€125,00

 


Mobiele Applicatie

Er is helaas nog geen speciale mobiele applicatie beschikbaar voor deze site. Gelukkig is SexAppen.nl wel mobile compatible. Dit betekent, dat je de site gewoon via je laptop, tablet of mobiel kan benaderen. Je bent hierdoor dus overal en altijd bereikbaar voor andere gebruikers.

 


Uitschrijven

Indien je geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van SexAppen.nl, dan kun je je profiel op eenvoudige wijze verwijderen. Allereerst dien je in te loggen op de site en in het menu te gaan naar ‘instellingen’. Hier kun je dan onderaan op de pagina klikken op het tabje “mijn account verwijderen". Na hierop geklikt te hebben wordt het account per direct verwijderd van de databases van de site.  


Sex Appen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sex Appen.

Bezoek Sex Appen

Schrijf een review