E-matching review - Lees alles over kosten, gebruik en afmelden

Ben je op zoek naar een duurzame relatie en ben je hoger opgeleid? Dan is E-matching de datingsite die jij zoekt! E-matching is een datingsite die zich richt op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze langdurige relatie. 
Vind je het spannend of twijfel je om lid te worden van een datingsite? Of weet je niet zo goed hoe je andere leden moet benaderen op een datingsite? E-matching maakt gebruik van een persoonlijke datingcoach die je helpt bij het gebruik van de datingsite en het benaderen van mensen op de site. Het aanmelden bij E-matching is gratis en misschien vindt jij wel degene die jij zoekt!

E-matching Sterke punten

  • Duidelijke doelgroep van gebruikers
  • Online datingcoach voor hulp met online daten
  • Organiseert wekelijks Speeddating verdeelt over heel Nederland
  • Veilige datingsite

E-matching Zwakke punten

  • Verouderde uitstraling website

Wat is de doelgroep van E-matching

E-matching is een datingsite die zich richt op één doelgroep namelijk hoger opgeleiden die een serieuze relatie zoeken. De slogan van E-matching geeft het al aan: Dating hoger opgeleiden. Bij de datingsite kunnen alleen HBO’ers en academici zich aanmelden. De meeste leden bij E-matching zijn tussen de 24 en 50 jaar oud. Er zijn geen specifieke cijfers bekend maar uit onze observaties blijkt dat meerendeel van de gebruikers deze leeftijd hebben. Bij E-matching kunnen zowel hetero’s als homoseksuele zich aanmelden, zolang je maar hoger opgeleid bent. 

Dus ben je op zoek naar andere hoog opgeleiden mensen? Dan heb je bij E-matching een grote kans van slagen, omdat hier de doelgroep is die jij zoek!


Hoe populair is E-matching?

E-matching is één van de populairste datingsites in Nederland voor hoger opgeleiden. Dagelijks melden er bij E-matching ongeveer 100 nieuwe leden aan. E-matching bestaat al sinds 1998 en heeft al meer dan tienduizenden unieke leden gehad. E-matching adverteert actief op verschillende kanalen om leden te werven. Zo is het mogelijk dat je reclamespotjes op de televisie of social media voorbij ziet komen. Mede doordat E-matching al lang bestaat en veel succesverhalen op gebied van dating heeft, heeft E-matching een goede naamsbekendheid opgebouwd. 


Wat maakt E-matching zo goed?

E-matching is de datingsite voor hoger opgeleiden die een duurzame relatie zoeken. Wanneer je hoogopgeleid bent en dus een minimale opleiding HBO of WO hebt kan je aanmelden bij E-matching. Ben je ook op zoek naar een serieuze relatie met iemand waarmee je gesprekken op niveau kan voeren en iemand die je carrièrewensen begrijpt? Dan is E-matching voor jou! Omdat de doelgroep op de site duidelijk is en ook duidelijk wordt gecommuniceerd naar leden is de kans groot dat je veel mensen vindt die in jouw doelgroep vallen. Daarnaast maakt E-matching gebruik van goede matching technieken waardoor je snel leden ontmoet die echt bij je passen.

Ook als je niet zo thuis bent in online daten of daten überhaupt is E-matching super fijn voor je als gebruiker. Dit komt omdat je bij E-matching persoonlijke begeleiding kan krijgen door een Coach. Je kan tips en tricks krijgen door online video’s van de coach.


Voordelen van E-matching

E-matching wil niet alleen een platform zijn waarbij je contact met elkaar kan hebben. E-matching vind het belangrijk dat wanneer je niet zo goed bent in daten je hier hulp in krijgt. Om dit te stimuleren geeft E-matching handige tips om jet succes te vergroten om de liefde te vinden. De tips die je krijgt kunnen waardevol zijn en je helpen bij het vinden van liefde of vriendschap. Tips die je kan krijgen zijn bijvoorbeeld hoe je je profiel moet instellen, welke informatie je het beste kan geven op je profiel, hoe je het beste iemand online kan benaderen, tips over je date en fototips voor je profielfoto. De fototips en ervaringen van andere gebruikers kan je terug vinden op de site onder het kopje: ‘handig en leuk’. Vind je het toch fijner om persoonlijke begeleiding te krijgen van je coach dan kan dit onder het kopje: ‘second opinion’ op de website van E-matching.

E-matching biedt ook de mogelijkheid om speed te daten. Misschien ken je dit niet maar dit is op een snelle manier elkaar kort spreken waarna je beslist of je degene vaker wil spreken of niet.

Je praat bij Speeddating ongeveer 3 minuten met iemand en in deze 3 minuten weet je of het klikt of niet. Klikt het? Dan kan je je contact gegevens aan de ander geven en klikt het niet dan geef je dat ook aan. Alleen als je elkaar beide leuk vindt zullen de contactgegevens worden uitgewisseld. E-matching organiseert wekelijks speeddatss door heel Nederland.


E-matching Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over E-matching.

Bezoek E-matching

Schrijf een review