Elitedating review - Lees hier alles over kosten, gebruik en afmelden

Heb je een hogere studie gevolgd zoals HBO of WO en ben je op zoek naar een serieuze relatie? Dan is Elitedating een goede datingwebsite voor jou! Naast Parship is Elitedating een van de beste en populairste datingsites voor hoger opgeleiden. Bij Elitedating melden meer dan 1500 leden per week zich aan op de datingsite. Van deze 6000 leden hebben er volgens Elitedating elke maand 2500 succes in de liefde. Dit hoge slagingspercentage komt door de matchingformule van Elitedating. Met deze matchingformule wordt je gematcht op basis van je voorkeuren, persoonlijkheid en karakter.

Elitedating Sterke punten

  • Actief in meer dan 25 landen
  • Duidelijke doelgroep
  • Goed werkende Website en App
  • Kismet functie om sneller door profielen te gaan
  • Persoonlijkheidstest waardoor je een goede match kan vinden

Elitedating Zwakke punten

  • Persoonlijkheidstest van 30 min

Wat is de doelgroep van Elitedating?

De doelgroep van Elitedating zijn hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, date of vriendschap. Heb je geen hoge opleiding maar ben je wel erg carrièregericht? Ook dan ben je welkom om bij Elitedating aan te melden.
Ongeveer 70% van de leden heeft een Universitaire opleiding afgerond. Meer dan 90% van de leden is 30 jaar of ouder. Dit is vrij logisch aangezien veel studies een lange looptijd hebben.


Hoe populair is Elitedating?

Elitedating is één van de populairste datingsites die zich speciaal richt op hoger opgeleiden. Per week schrijven er volgens Elitedating 1500 nieuwe leden zich in op de website. Door het grote ledenbestand is er een grote kans dat je bij Elitedating een match vindt.
Ondanks dat Elitedating zo groot en populair is, adverteert Elitedating alleen op het internet. Dit komt waarschijnlijk omdat Elitedating wereldwijd actief is. Zo is Elitedating actief in 25 andere landen.


Wat maakt Elitedating zo goed?

Het fijne aan Elitedating is dat er een duidelijke doelgroep is. Op deze manier vindt je sneller leden die naar hetzelfde op zoek zijn, namelijk daten op niveau.
Op Elitedating ontmoet je niet zomaar iemand, je ontmoet leden die echt bij je passen. Dit komt door de geavanceerde persoonlijkheidstest. Wanneer je je nog niet aangemeld hebt moet je voor deze persoonlijkheidstest wel even de tijd nemen. Hij duurt ongeveer een halfuurtje afhankelijk van hoelang je over een vraag doet. Het is belangrijk dat je de persoonlijkheidstest serieus beantwoord, omdat je matches hierop worden gebaseerd. Elitedating gelooft erin dat bij het vinden van een geschikte partner het belangrijk is dat je levensstijl en voorkeuren bij elkaar passen.


Voordelen van Elitedating

Naast het goede matchingsysteem heeft Elitedating meer voordelen zoals de ervaring die de website heeft. Elitedating bestaat al sinds 2010 en is naast Nederland ook actief in 25 andere landen. In deze andere landen doet Elitedating informatie op en gebruikt deze in de Nederlandse dating.

Naast de persoonlijkheidstest heeft Elitedating ook veel andere leuke functies die te gebruiken zijn om makkelijk contact met elkaar te maken. Zo kan je gebruik maken van de functie Kismet. Met Kismet kan je snel partnervoorstellen bekijken door middel van swipen. Deze functie is te gebruiken zowel op de website als in de App.
Elitedating heeft als een van de weinige datingsites een App die voor zowel iOs als Android is te downloaden. Met deze App kan je makkelijk door profielen swipen en hoef je niet bang te zijn dat je een berichtje mist! Je kan namelijk instellen dat je bushmeldingen krijgt wanneer er nieuwe gebeurtenissen zijn op je profiel, bijvoorbeeld een berichtje.


Elitedating Reviews

    .

    Allemaal mensen die wel heel veel waarde hechten aan opleiding en carriere… ben op zoek naar mijn soulmate en niet perse iemand die een goede baan heeft of veel betaald krijgt. Iemand ervaring met betere datingsites?

Bezoek Elitedating

Schrijf een review