Match4me Review - Lees hier onze ervaring bij Match4Me

Match4me is een datingsite speciaal voor hoogopgeleide singles, zo zijn alleen mensen met een hbo of wo diploma welkom op de datingsite. De leden op Match4me zijn actief op zoek naar een serieuze relatie op niveau. Zo hebben veel leden van Match4me een hoge opleiding en steken ze veel tijd in een carrière.

De website van Match4me ziet er aantrekkelijk en modern uit. Dit werkt zeer uitnodigend om jezelf aan te melden bij Match4me. Match4me onderscheid zich door veel verschillende functies aan te bieden die veel andere datingsites niet hebben. Zo kan je ook als je geen zin hebt in een gesprek gebruik maken van de website.  

Match4me Sterke punten

  • Leuke unieke functies op de website

Match4me Zwakke punten

  • Veel leden zonder profielfoto

Wat is de doelgroep van Match4me?

De doelgroep van Match4me zijn hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie op niveau. Bij het aanmelden bij Match4me heb je ook alleen de mogelijkheden om HBO of WO aan te geven als opleidingsniveau. Naast het opleidingsniveau en minimaal 18 jaar zijn er geen andere minimale eisen om je aan te melden. 

Op de datingsite zijn bijna evenveel vrouwen als mannen te vinden, 47% van de leden is man en 53% van de leden zijn vrouw. Per jaar worden er ruim 250.000 berichten door leden onderling verstuurd. Dit aantal berichten wijst erop dat de leden van Match4me actief op zoek zijn naar een relatie of vriendschap op de website. Door het matchingsysteem op Match4me krijg je veel matchvoorstellen van leden die ook echt bij je passen.


Hoe populair is Match4me?

Match4me is een populaire datingsite en dit is terug te zien in het ledenbestand. Zo heeft Match4me duizenden verschillende leden uit heel Nederland. Per jaar worden er meer dan 250.000 berichten door leden onderling gestuurd. 
De datingsite is niet alleen erg populair in Nederland, ook in andere laden in Europa zoals België, Zweden, Denemarken en Noorwegen is Match4me erg populair.
Dus ben je op zoek naar iemand tijdens je studie of wordt je binnenkort door je carrière verplaatst naar het buitenland. Wellicht kan je met Match4me leuke singles in het buitenland vinden.


Wat maakt Match4me zo goed?

Match4me is een datingsite die zich richt op hoger opgeleiden. Wanneer je zelf hoogopgeleid bent en je gefocust bent op je carrière, kan het fijn zijn dat je partner hiervoor begrip heeft. Door een hoogopgeleide partner te vinden kan dit veel voordelen brengen. Het grote voordeel van  Match4me is dat je sneller kans hebt op een match. Dit komt door de minimale opleidingseis bij het aanmelden. Hoger opgeleiden hebben vaker een zakelijk gesprek of een gesprek over werk. Het is fijn als je deze informatie kan delen met je partner en hierover eventueel kan sparren. Veel leden bij Match4me hebben deze zelfde interesse waardoor er meer kans is op een klik. 

Een ander voordeel van datingsites voor hoger opgeleiden is dat er minder inactieve- of neoprofielen op de datingsite zijn. Dit komt omdat Match4me hier streng op controleert en operators zich meer richten op seksueel contact en geen langdurige relaties met inhoudelijke gesprekken. 
Daarnaast zijn de kosten van een lidmaatschap veel lager dan bij de veel andere datingsites. Zo kan je eerst de website goedkoop uitproberen voordat je meteen veel geld kwijt bent.


Voordelen van Match4me

Match4me onderscheid zichzelf door verschillende unieke functies aan te bieden op de site. Deze functies kom je bij geen andere datingsite tegen. Deze functies maken het leden makkelijker en leuker om met elkaar in contact te komen.

Quiz
Met andere leden kan je een quiz starten om zo het eerste contact makkelijk te maken. Je stuurt een stelling naar iemand bijvoorbeeld vlees of vis. Hierop kan de andere persoon antwoord geven om vervolgens een stelling aan jou terug te stellen. Op deze manier kom je me meer over iemand te weten en krijg je niet standaard gesprekken zoals wat voor werk doe je en wat zijn je hobby’s.

Blogs
Een andere leuke functie is dat je als lid een blog kan schrijven. Op deze manier kan je als lid je  creativiteit kwijt. Daarnaast kan je ook van andere leden blogs lezen en hier eventueel op reageren.
Ben je niet zo’n schrijver maar wil je toch jezelf profileren op de site? Je kan ook Things2share gebruiken. Met Things2share schrijf je kort of lang op waar je aan denkt of wat je bezig houdt en anderen kunnen hierop reageren. Zo kan je een liedje posten wat jou echt raakt en misschien deel je deze interesse wel met iemand anders en reageert degene hierop. Op deze manier kan je op een leuke manier contact met elkaar nemen.

Durf je geen bericht naar iemand te sturen of te reageren op iemand zijn blog? Of wil je juist wel het eerste berichtje sturen maar weet je niet zo goed wat je moet sturen? Dan kan de functie ijsbreker je hierbij helpen. Een ijsbreker is een leuke berichtje of openingszin die je naar een ander lid kan sturen. Je kan uit een aantal ijsbrekers kiezen.


Match4me Reviews

    match4me is sucks4me

    Slechte ervaring met match4me. In het begin krijg je veel berichten en als je betaald dan neemt die af.
    Ook duurt het lang voordat je zelf iemand leuks hebt gevonden want veel leden zijn inactief of hebben geen profiel die goed is aangevuld met informatie.

Bezoek Match4me

Schrijf een review