Sex Scoren Review - Alles wat je moet weten over aanmelding, gebruik en kosten

SexScoren is de ultieme casual datingsite voor mannen, vrouwen en stellen, die op zoek zijn naar spannend seks contact. Ben je single of wil je samen met je partner een sex chat scoren? Dan zit je bij SexScoren op het juiste adres. Op deze site zijn er voldoende gewillige mannen, vrouwen en stellen, die net als jou op zoek zijn naar meer seksuele spanning en erotiek. Wil je ook in contact komen met andere gelijkgestemde? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op SexScoren. Wie weet scoor je vandaag nog een spannende seks date.

 


Betrouwbaarheid van de site

Met zekerheid kan gesteld worden dat SexScoren.nl zeer betrouwbaar is. De privacy van gebruikers wordt goed beschermd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat de site gebruik maakt van een beveiligde SSL verbinding. Verder worden gegevens van gebruikers niet zomaar gedeeld met derden.

 


Inschrijven

Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op SexScoren Date. Op de startpagina van de site tref je namelijk een online doorklikformulier onder het kopje ‘Registreer Gratis!’ of door te klikken op het tabje ‘Registreer nu Gratis!’. In dit formulier vul je in of je man of vrouw bent, of je op zoek bent naar een andere man, vrouw of stel, uit welk gebied van Nederland je afkomstig bent, je geboortedatum, e- mail adres, gebruikersnaam en wachtwoord naar keus. Hierna kun je klikken op het tabje ‘registreren’ waarna er automatisch een bericht wordt verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na het aanmeldproces goed doorlopen te hebben kun je direct van start met het vinden van spannende casual dates op SexScoren.nl.


Gebruik

SexScoren.nl is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het aanmeldproces neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag en eenmaal ingelogd krijg je in een oogopslag te zien hoeveel nieuwe berichten je hebt ontvangen, welke gebruikers je profiel bezocht hebben en een overzicht van de leden welke online zijn. Als je een leuke match ziet tussen de verschillende online profielen kun je gerust contact opnemen met de desbetreffende gebruiker. Is er wederzijds interesse, dan zal je merken, dat het versturen van berichten over en weer met de dag zal toenemen.

 


Kosten

Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om gratis een SexScoren profiel aan te maken. Met dit gratis account kun je profielen van andere gebruikers bekijken en je foto blurren. Echter wordt wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits gevraagd voor het versturen van berichten naar andere gebruikers. De credits worden in bundels verkochten en de prijzen per pakket zien er als volgt uit:

XSMALL

50 credits

10 berichten / €1,30 per bericht

€13,00

SMALL

100 credits

20 berichten / €1,25 per bericht

€25,00

MEDIUM

170 credits

34 berichten / €1,15 per bericht

€39,00

LARGE

375 credits

75 berichten / €1,00 per bericht

€75,00

XLARGE

695 credits

139 berichten / €0,90 per bericht

€125,00

 


Mobiele Applicatie

Sex Scoren Dating is mobile compatible wat betekent, dat je de site eenvoudig en snel kan benaderen via je laptop, tablet of mobiel. Je hoeft dus niet meer speciaal achter je desktop te gaan om het contact met andere gebruikers te blijven onderhouden.

 


Uitschrijven

Heb je al een vaste Sex Scoren partner gevonden of wil je vanwege de een of andere reden je profiel verwijderen? Dan kun je gebruik maken van de verwijderfunctie door in te loggen en te gaan naar het tabje ‘instellingen’ in het menu. Hier kun je dan klikken op het tabje ‘mijn account verwijderen’ en je profiel wordt direct verwijderd van de databases van de site.


Sex Scoren Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sex Scoren.

Bezoek Sex Scoren

Schrijf een review