Capido - Lees hier onze review van Capido

Capido is een datingsite die speciaal is opgericht voor mensen die een verstandelijke of lichamelijke beperking hebben. Personen met een verstandelijke of lichamelijke beperking kunnen niet altijd even makkelijk een leuke partner vinden waar ze lief en leed mee kunnen delen of een date mee kunnen hebben. Capido dating biedt in dit geval de geschikte oplossing. Bij Capido hoef je niet perce een beperking te hebben om lid te kunnen worden. Ook mensen, die zelf geen geestelijke of lichamelijke beperking hebben, maar graag in contact willen komen met mensen die een beperking hebben, kunnen bij Capido aanmelden. Heb je ook zin in een date of lijkt het je leuk om met iemand te daten met een beperking? Meld je dan vandaag nog helemaal gratis aan.


Betrouwbaarheid van de site?

Over de betrouwbaarheid van de site valt niet te twisten. Via Capido kunnen gebruikers veilig en discreet berichten over en weer met elkaar wisselen, flirten en meer. Gegevens van gebruikers worden niet zomaar verstrekt aan derden of voor commerciele doeleinden gebruikt. Je kunt dus zonder zorgen het contact onderhouden met je Capido matches. 


Inschrijven

Het inschrijfproces van Capido dating is zeer eenvoudig en snel. Je kunt je inschrijven door op de startpagina van de site te klikken op het tabje ‘Gratis aanmelden’, ‘start met daten’ of ‘direct aanmelden’. Na op een van deze tabjes geklikt te hebben komt er een online aanmeldformulier tevoorschijn waarin je gegevens moet invullen als een gebruikersnaam naar wens, geboortedatum, e-mail adres, wachtwoord, geslacht en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘start met daten’. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van je eigen sexy Capido date.


Gebruik

Capido dating is zeer overzichtelijk en handig in gebruik. Zodra je op de startpagina bent zie je in een oog opslag waar je als gebruiker moet inloggen en waar je je als nieuwe gebruiker kan registreren. De site zelf heeft een speciale zoekfunctie waar je op basis van jouw keuren in contact kan komen met de beste Capido matches.

 


Kosten

Alle nieuwe leden krijgen na zich aangemeld te hebben op de site automatisch een gratis account toegewezen. Als nieuwe gebruiker kun je met dit gratis account foto’s plaatsen en profielen van andere gebruikers bekijken. Echter heb je beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je de kans op het vinden van een date vergroten, door gebruik te maken van alle functies van de site? Dan kun je kiezen voor een Capido abonnement. De abonnementskosten van Capido zien er als volgt uit:

 • 1 maand, €11.95 p/mnd
 • 3 maanden, €9.95 p/mnd
 • 6 maanden, €7.50 p/mnd

 


Mobiele Applicatie

De website van Capido is overal en altijd bereikbaar. Het enige wat je nodig hebt is internet en een laptop, tablet of mobiel. Je kunt daarmee waar je maar wilt, wanneer je maar wilt en hoe lang je maar wilt gebruik maken van de diensten van de site en contact opnemen met interessante matches. Download vandaag nog de mobiele Capido applicatie via Google Play en kom in contact met je eigen Capido match. 


Uitschrijven

Personen die vanwege de een of andere reden genoodzaakt zijn hun profiel te verwijderen, kunnen dit doen door als eerst in te loggen op de site en dan via het tandwielicoontje te gaan naar instellingen. Aan de onderkant van de pagina welke dan tevoorschijn komt kun je klikken op het tabje ‘account verwijderen’. Na de reden ingegeven te hebben waarom je je account wilt verwijderen en de keuze bevestigd te hebben wordt je account direct verwijderd van de databases van de site.


Capido Reviews

  Bijna geen reactie van dames

  Ik doe zo me best om een lieve eerlijke vrouw te krijgen wil niet meer alleen zijn help me alsjeblieft 🙏🏾 hier mee ben een lieve eerlijke man 65 jaar weduwnaar woon in Amsterdam op me zelf ben zeer zelfstandig al ben ik een rolstoel ♿️ gebruiker.
  Ik zoek een lieve eerlijke Soulmate voor het leven.

  Lieve groet Bowie

  Sterke punten
  Geen sterkte punten

  Zwakke punten
  Jammer dat je geen reactie krijgt van dames één reactie gehad van een vrouw 👩 die geen interesse in me had ik schrijf best vruchtjes maar krijg geen antwoord daarop vreemd hoe kan dat?
  Groet Bowie

  Leuk!

  Leuk dat er meer mensen zijn met een handicap en ook fijn dat er een speciale site voor is.
  Ik merk dat als mensen bij een andere datingsite erachter kwamen dat ik een handicap had dat ze afhaakte. Hierdoor raakte ik er vrij moedeloos van. Bij Capido heb ik dit gevoel niet en heb ik echt het gevoel dat ik geaccepteerd wordt.

Bezoek Capido

Schrijf een review