Seniorengeluk review - Lees alles over kosten, gebruik en afmelding bij Seniorengeluk

Veel Nederlandse alleenstaande 50-plussers voelen zich eenzaam en vinden het moeilijk om nieuwe mensen te leren kennen. Door de komst van internet kunnen mensen steeds makkelijker met elkaar contact zoeken, omdat van beide bekend is dat ze contact willen. Net als 50liefde houdt Seniorengeluk er extra rekening mee dat 50-plussers niet heel handig kunnen zijn met het internet en een computer. Hierdoor heeft Seniorengeluk het inschrijfproces en de functies op de website een stuk eenvoudiger gemaakt. Met slechts een paar gegevens heb je al een account bij Seniorengeluk. Mocht je er toch niet uitkomen dan heeft Seniorengeluk een goede klantenservice die goed bereikbaar is.

Seniorengeluk Sterke punten

 • Dagelijks veel nieuwe leden
 • Duidelijke doelgroep van gebruikers
 • Eenvoudig en makkelijk aanmelden en gebruik website
 • Gratis aanmelden

Seniorengeluk Zwakke punten

 • Premiumlidmaatschap op abonnementsbasis
 • Verouderde website

Wat is de doelgroep van Seniorengeluk?

Zoals de naam al doet vermoeden is Seniorengeluk bedoelt voor het geluk van ouderen. Om aan te melden bij Seniorengeluk moet je minimaal 45 jaar zijn. Op deze manier bewaakt Seniorengeluk de doelgroep op de website. Het voordeel aan aanmelden bij Seniorengeluk is dat je sneller succesvol een match kan vinden doordat er een duidelijke doelgroep is hierdoor zoeken makkelijker is. 

Seniorengeluk is een doelgerichte datingsite, dit houdt in dat de datingsite maar voor één specifieke doelgroep is bedoelt. In dit geval 50-plussers die op zoek zijn naar gezelschap,  vriendschap of liefde. 


Hoe populair is Seniorengeluk?

Uit cijfers blijkt dat er in Nederland veel alleenstaande 50plussers, in totaal 1.6 miljoen. Zo kwamen er in de afgelopen 5 jaar totaal 144.000 alleenstaande 50-plussers erbij. Voornamelijk komt dit door de vergrijzing in Nederland en omdat er steeds meer mensen scheiden. Hier heeft Seniorengeluk op ingespeeld door de datingsite starten.

Seniorengeluk is een erg populaire datingsite voor ouderen in Nederland en België. Seniorengeluk is opgestart in 2004 en is al snel uitgegroeid tot een van de populairste datingsites voor ouderen. Deze populariteit is terug te zien in het aantal aanmeldingen, namelijk meer dan 100 leden per dag en gemiddeld 3000 leden per maand! Op deze manier kom je elke dag wel nieuwe leden tegen die goed bij je kunnen passen.


Wat maakt Seniorengeluk zo goed?

Je vraagt je misschien wel af waarom zou ik kiezen voor de datingsite Seniorengeluk en niet voor een andere datingsite? Het is natuurlijk afhankelijk wat je zoekt waarbij een bepaalde datingsite het beste aansluit.

Seniorengeluk is speciaal ontworpen voor 50-plussers. Veel 50-plussers vinden het moeilijk of spannend om lid te worden van een datingsite. Hier heeft Seniorengeluk rekening mee gehouden door de aanmelding makkelijk te houden en de vrijblijvendheid hoog te houden. Naast de inschrijving zijn alle functies op de datingsite eenvoudig gehouden zodat het gebruik van de site voor ouderen ook makkelijk is. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid, populariteit en functionaliteiten is Seniorengeluk één van de beste datingsites voor ouderen.

Een andere reden waarom Seniorengeluk zo goed is, is de goede klantenservice. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de website of wanneer je ergens niet uit komt dan kan je makkelijk contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is bijna altijd bereikbaar en antwoord vrij snel op je vragen.


Voordelen van Seniorengeluk

Wanneer je lid bent van Seniorengeluk kun je gebruik maken van een paar handige functies. De meeste functies zijn ook in een gratis lidmaatschap te gebruiken. De functies maken het gebruik van de datingsite nog leuker en maken het makkelijker om met andere leden in contact te komen.
Een functie is bijvoorbeeld de Fotozapper. Met de Fotozapper beoordeel je leden vlug en op basis van je eerste indruk. De foto wordt beoordeeld op basis van niet leuk en wel leuk. Als de leden elkaar leuk vinden dan is er een match en dan kan je met elkaar gaan chatten. Deze functie is te vergelijken met de Tinder. 

Wanneer je geen eerste berichtje naar iemand durft te sturen of je weet niet zo goed wat je tegen iemand moet zeggen, dan kan je ook een knipoog sturen. Door een knipoog te sturen hoef je niet perse een berichtje te verzinnen, maar kan je wel aan degene laten weten dat hun profiel tot je is aangetrokken en aandacht van degene vragen. 


Seniorengeluk Reviews

  Dubbel geluk

  Hans ontmoet na een aantal weken online te zijn geweest op seniorengeluk. Ik schrijf deze review voor mij en Hans. Dit was de enige datingsite waar we goed contact hebben gekregen met leeftijdsgenoten. buiten dat hebben we ook elkaar gevonden, dubbel geluk dus.

  Sterke punten
  Er zijn veel leeftijdsgenoten te vinden

  Zwakke punten
  Er zijn geen zwakke punten

  zoals de review het al zegt een verouderde website

  Ik krijg bij seniorengeluk het gevoel dat ik te jong ben voor de website. De website is verouderd wat fijn is als je niet goed met de computer overweg kan, maar ik vind het eigenlijk een belediging voor ons als oudjes. ik zelf kan goed met een computer vooruit en vindt het dan ook zeer achterhaald dat seniorengeluk net doet alsof oudjes niet met een computer kunnen werken. De website zou wel wat meer fleur en functies kunnen gebruiken zeker voor die prijs.

  Sterke punten
  Website is goed te gebruiken, te makkelijk zelfs

  Zwakke punten
  website mag wel wat meer functies hebben, nu is het wel heel back to basic

Bezoek Seniorengeluk

Schrijf een review