50plusmatch is de beste datingsite voor 50-plussers. Ben je 50-plusser en ben je op zoek naar een leuke vriendschap of relatie? Dan is 50plusmatch zeker een aanrader voor jou! 50plusmatch is door verschillende bekende consumentenprogramma’s zoals Kassa, Thuiswinkel en Radar uitgeroepen als beste datingwebsite (voor ouderen). Daarnaast beoordelen leden van 50plusmatch de datingsite met een 8,4 en beveelt 99% van hen 50plusmatch aan.

50plusmatch Sterke punten

  • Gebruiksvriendelijke website
  • Heeft een App voor zowel iOs en Android
  • Veel verschillende functies
  • Verschillende keren uitgeroepen tot beste datingsite voor 50-plussers

50plusmatch Zwakke punten

  • Door de hoeveelheid functies wordt het soms onoverzichtelijk

Wat is de doelgroep van 50plusmatch

De doelgroep van 50plusmatch is zoals de naam het al zegt 50-plussers. Op de datingsite is het meerendeel van de mensen dan ook 50plus. Wanneer je je aan wil melden bij 50plusmatch kan dit alleen als je als geboortejaar invult als ouder dan 50 jaar. Indien iedereen zijn echte geboortejaar invult, zijn er alleen leden van 50 jaar of ouder. Door een duidelijke doelgroep te hanteren kunnen leden makkelijker andere leden zoeken en een match vinden.
De man-vrouw verhouding is gelijk, namelijk 50% van de leden zijn man en 50% van de leden zijn vrouw.


Hoe populair is 50plusmatch?

50-plussers zijn een groot groeiende groep in Nederland. Dit komt door de vergrijzing. Het aantal alleenstaande 50-plussers is de afgelopen jaren hard gegroeid en hierop speelt 50plusmatch goed in. 50plusmatch heeft een groot ledenbestand met meet dan duizenden 50-plussers. De populariteit van de website vindt je vooral terug in het aantal verstuurde berichten, in 2019 waren dit meer dan 7 miljoen berichten!

De populariteit is vooral te danken aan de prijzen die 50plusmatch heeft gehad van betrouwbare en bekende consumentenprogramma’s zoals Kassa, Radar en Thuiswinkel. Niet alleen de consumentenprogramma’s zijn zo tevreden over 50plusmatch, ook 99% van de leden van 50plusmatch zouden 50plusmatch aanbevelen aan anderen.


Wat maakt 50plusmatch zo goed?

Nu vraag je je zelf af waarom zou ik kiezen voor 50plusmatch? Er zijn veel verschillende redenen waarom 50plusmatch een goede datingwebsite voor jou zou zijn.
Zo is 50plusmatch één van de beste datingsites voor 50-plussers. Dit komt door de, goede matching, duidelijke doelgroep, gebruiksvriendelijkheid van de website en zeer goede klantenservice.


Voordelen van 50plusmatch

Ben je op zoek naar een andere 50-plusser? Dan heb je bij 50plusmatch veel kans op slagen! Dit komt omdat 50plusmatch alleen is bedoelt voor 50-plussers. Op deze manier duurt het zoeken naar andere leden minder lang en weet je ook dat de andere leden ook op zoek zijn naar een relatie of vriendschap met een 50-plusser zoals jij!

Een ander voordeel van 50plusmatch is dat je van veel functies zowel als betalend als gratis lid gebruik kan maken. Zo kan je in tegenstelling tot andere datingsites wel berichten naar elkaar sturen als gratis lid. Ook voor leden die niet gelijk een berichtje durven te sturen naar iemand kunnen leden ook gebruik maken van andere functies zoals Things2share. Things2share is een soort tijdlijn waarin je gedachten en gevoelens met anderen kan delen. Op deze manier kan je gedachtes van andere lezen zonder gelijk een gesprek te hoeven voeren of heb je een leuk onderwerp om je gesprek te beginnen.

Naast Ourtime is 50plusmatch de enige 50plus datingwebsites met een App. Deze App is voor zowel iOS als Android gratis te downloaden. Door het gebruik van de App kan je 50plusmatch nog beter op je mobiel gebruiken! Zo zijn alle functies geoptimaliseerd en kan je indien gewenst pushmeldingen ontvangen. Op deze manier mis je nooit een nieuwe actie op je profiel of een nieuw bericht.


50plusmatch Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 50plusmatch.

Bezoek 50plusmatch

Schrijf een review