Novamora review - Lees gratis onze ervaringen bij Novamora

Novamora is een datingsite voor stellen en singles die op zoek zijn naar een erotische date. Novamora is een van de snelstgroeiende datingsites van Nederland, mede dankzij verschillende reclamecampagnes. Met deze reclames profileert Novamora zich als erotische datingsites vol spanning en avontuur.
Omdat je er als zowel stel als single kan inschrijven stelt Novamora privacy voorop. Dit is terug te zien in het geheim houden van je emailadres, het zelf kiezen van je gebruikersnaam en het zelf instellen van je privacyinstellingen zoals je profielfoto wel of niet laten weergeven aan andere leden.


Wat is de doelgroep van Novamora?

Novamora is gericht op iedereen die een erotische date of spannend contact wil. Bij Novamora kan je zowel als single inschrijven of als stel. Dit is uniek voor een datingsite, omdat je ook samen als stel spanning bij andere kan zoeken. Op deze manier richt Novamora zich niet alleen op singles en mensen die op zoek zijn naar een affaire maar ook op stellen. Hierdoor wordt de doelgroep en de mogelijkheden op de site een stuk groter. Zo kan je ook aangeven op zoek te zijn naar single mannen, vrouwen of stellen.
De verhouding man en vrouw is bij Novamora ongeveer gelijk. Dit is niet helemaal te meten omdat er ook veel stellen zijn ingeschreven bij Novamora. Het valt meteen op dat er veel ruimdenkende paren te vinden zijn bij Novamora.

Op Novamora is de leeftijd divers zo zijn er leden van 18 maar ook leden die 60 jaar zijn. Over het algemeen is de grootste groep gebruikers 30 tot 50 jaar oud.


Hoe populair is Novamora?

Novamora wordt steeds populairder door onder andere mond op mond reclame door goede ervaringen, reclame op tv, online en op billboards. Novamora geeft aan dat er dagelijks duizenden nieuwe leden zich aanmelden. Omdat er dagelijks zoveel nieuwe leden zich aanmelden, is het altijd mogelijk dat er op een andere dag wel een leuk contact voor jou erbij zit. 
Momenteel is Novamora nog niet uitgebreid naar andere landen dan Nederland. Dit kan gunstig zijn omdat Novamora dan al de kennis en al het budget in de Nederlandse markt stopt. Hierdoor wordt de site van Novamora geoptimaliseerd voor gebruik.


Wat maakt Novamora zo goed?

Novamora speelt goed in op de wensen van de Nederlandse markt. Dit is terug te zien omdat ze zich richten op vreemdgaan, spannend contact en zich richt op stellen. Bij veel datingsites kan je alleen als jezelf inschrijven, hierdoor blijft er een hele grote doelgroep in Nederland onbeantwoord. Stellen zijn steeds meer als stel op zoek naar spanning zonder dat het gelijk geheim moet blijven voor de ander. Bij Novamora kan je als een van de weinige erotische datingsites je inschrijven als stel. Ben je single maar ben je op zoek naar een stel om spannend contact te hebben of af te spreken? Ook dit is mogelijk op de site! Je kan door middel van filters makkelijk je voorkeuren aangeven, waardoor het zoeken super makkelijk en snel gaat. Wil je toch liever contact met iemand die single is? Ook dit kan je aangeven in de filters of bij je profiel ik zoek. Als je instelt wat je zoekt kunnen andere ook beter zoeken of jij op zoek bent naar hun. Zo krijg je geen berichtjes van mensen waarin je toch geen interesse zou hebben.


Voordelen van Novamora

Het voordeel aan Novamora is dat er dagelijks nieuwe leden zichzelf aanmelden. Tussen deze leden zit veel diversiteit waardoor er altijd wel iets voor jou bij zit. Novamora maakt geen onderscheid in interesses, single, getrouwd, bi, gay, man, vrouw of zelfs als stel. De manier waarop leden contact met elkaar zoeken is verschillend. Zo heb je leden die veel andere leden aanspreken, lang van stof zijn, afstandelijk zijn, hun profiel veel aanvullen, weinig aanvullen, veel van zichzelf bloot geven, veel foto’s plaatsen of juist geen foto’s plaatsen. Het is daarbij fijn dat je iemand kan vinden die bij jouw manier van daten past. Wel is het verstandig om je profiel een beetje aan te vullen zodat anderen zich wel aangesproken kunnen voelen tot je profiel.

Novamora blinkt uit in de mogelijkheden bij het chatten. Deze functie is helaas alleen te gebruiken bij een betaald lidmaatschap. Ben je geïnteresseerd in iemand dan kan je een privé-bericht naar degene sturen. Je kan zien of de ander online is. Ook als degene offline is kan je een bericht sturen. Het schatscherm komt een beetje overeen met Whatsapp. Dit is fijn omdat veel mensen hier al mee bekend zijn. Helaas kan je bij Novamora geen groepsgesprek beginnen.


Novamora Reviews

  dezelfde aanbieder als regioswingers?

  Novamora heeft qua functies en layout dezelfde opzet als Regioswingers,.. Zover ik zie is alleen de kleur van de site niet hetzellfde. Weet iemand of dit dezelfde aanbieder is of dezelfde partij?

  Na aandringen van mijn vriendin aangemeld bij de site novamora

  Ik had bedacht om samen na aandringen van haar een trio te doen. Haar vriendinnen hadden hier leuke ervaringen mee bij novamora dus vandaar dat zij dat ook wel wilde proberen. We hebben totaal geen ervaring hier mee dus ik was wel benieuwd waarin we zouden belanden. Eenmaal aangemeld op de site zien we dat zowel mannen als vrouwen zijn aangemeld. Sommige zijn net als ons stelletjes maar dat komt over het algemeen minder voor. We zijn nog net nieuw en nog aan het zoeken dus over de uiteindelijke ervaring kan ik nog niet veel kwijt. site ziet er verder wel goed uit

  Goeie website

  Ik wil even reageren op je review Ilse. Ik ben al een tijdje lid bij Noavamora en ik vind het een super prima site.
  Ik weet niet of je de site niks vindt omdat de site niet werkt of dat je het niks vindt omdat je waarschijnlijk je man hebt betrapt.
  Om anderen een goed beeld te geven het is een fijne website waar je veel verschillende soorten mensen op kan vinden. Zo zit er altijd wel iets bij wat je zoekt. Ik ben tevreden klant, al moet je niet verwachten dat ze willen afspreken want dat wil vaak niemand. Het is vrijblijvend omdat ze vaak nog een relatie hebben en dat heb ik ook dus dat is prima.

  Bout

  Bout site, wie wil nou stimuleren om vreemd te gaan..

Bezoek Novamora

Schrijf een review