Lees hier de 3 beste datingtips voor vrouwen

Lees hier de 3 beste datingtips voor vrouwen

Naast mannen kunnen ook vrouwen datingtips gebruiken. Lees hier de 3 belangrijkste datingtips voor vrouwen.

15 juli 2020

Veel artikelen op datingsites of magazines zoals Lexamagazinemagazine en Peppermagazine geven datingtips voor mannen. Natuurlijk best wel oneerlijk want vrouwen kunnen ook wel wat datingtips gebruiken. In dit artikel lees je 3 datingtips die voornamelijk bedoeld zijn voor vrouwen. Natuurlijk zijn deze datingtips ook te gebruiken voor mannen. En mannen lees de datingtips ook, want zo leer je een beetje beter hoe een vrouw in elkaar zit en hoe je hier het beste op kan inspelen. 

Tip 1: Laat mannen zich goed voelen over zichzelf

Niet alleen vrouwen krijgen graag complimentjes. Ook mannen zijn onzekere wezens. Ze hebben dan wel een groot ego, maar dit ego wil maar wat te graag gestreeld worden. Als je niet weet hoe je een man moet verleiden dan is een complimentje geven een oplossing. Wanneer je een man een goed gevoel geeft over zichzelf dan streel je hun mannelijkheid. Laat ze ook dingen oplossen voor je zoals een klusje of iets te maken wat kapot is. Laat daarna merken dat je blij bent met ze. Geloof me hun ego zal gestreeld worden en ze zullen jou ook meer waarderen. Doe ook moeite voor hem zoals een keer een sexy lingerie setje te dragen speciaal voor hem. Hij zal zich speciaal en gewaardeerd voelen en zal deze dankbaarheid je ook zeker laten merken, waardoor ook jij meer zelfvertrouwen zal krijgen. Vaak zorgt een complimentje geven ook voor een complimentje krijgen.

Tip 2: Wees geen betweter

In deze tijd is het voor de vrouw steeds belangrijker geworden om zelfstandig en onafhankelijk te zijn. Hierdoor zullen veel vrouwen bij bovenstaande tip tegenspartelen. Ze willen dat klusje zelf doen of hebben geen zin om een man te pleasen.

Let op vrouwen, zo moet je dit niet zien. Je hebt enerzijds aandacht en liefde voor elkaar waarbij jij je vooral op hem richt. Als je dit niet wil doen wordt het onmogelijk om met wie dan ook een relatie aan te gaan. DAarnaast heb je ook het niet laten merken wanneer je iets beter weet of kunt. 

Een voorbeeld: Je moet een auto kopen en je bent er trots op dat dit is gelukt. Wanneer je hem de auto laat zien zegt hij tegen je: Oh dit merk is niet goed, je had beter dit merk kunnen kopen. Achteraf kan je daar niks meer aan doen en je voelt je ook nog een super sukkel toch?

Zo kan je dat ook zien wanneer hij een maaltijd voor je heeft gekookt of heeft schoongemaakt. Hij heeft zijn best gedaan, geef hem hiervoor een compliment ook al had hij misschien beter eerst kunnen stofzuigen voordat hij ging dweilen of dat hij beter de braadpan had kunnen gebruiken in plaats van de bakpan.

Niemand vind het prettig om zich zo te voelen terwijl ze zo hun best hebben gedaan. Als je een man zijn vriendin bent, wil je absoluut niet dat hij dit ervaart en staat lijnrecht tegenover de eerste tip die we gaven, hem complimenteren met zijn mannelijkheid. 

Tip 3 Ga er vanuit dat elke man het goed bedoelt.

Dit brengt ons ook gelijk bij de andere tip, ga er vanuit dat elke man het goed bedoelt. 

Door een keer een foute man te hebben ontmoet te hebben gaan veel vrouwen er vanuit dat elke man fout is en hebben daarna moeite om zich kwetsbaar op te stellen. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Maar als je dat blijft doen dan blijf je de rest van je leven bitter doorbrengen en dat maakt je natuurlijk niet gelukkig. Daarom is het beste om er vanuit te gaan dat elke man het beste met een vrouw voor heeft, hij goed voor haar is en zijn liefde met haar wil delen. Dat er 1 hufter rondloopt wil niet zeggen dat alle mannen hufters zijn. 

Om liefde te krijgen is het ook belangrijk om je kwetsbaar op te stellen.

Ook een andere belangrijke regel dat elke man het goed bedoelt slaat terug op de vorige tip. Als een man boodschappen voor je doet, hij bedoelt het goed en heeft zijn best gedaan. Als hij per ongeluk het verkeerde merk heeft gekocht wees daar niet al te kritisch op. Hij heeft het goed bedoelt en kan het waarschijnlijk niet zo goed als jij. Wees niet te streng en bedank hem in plaats van terecht te wijzen.

 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden