Speeddaten: super spannend maar erg succesvol en erg leuk!

Speeddaten: super spannend maar erg succesvol en erg leuk!

14 februari 2020

Steeds meer singles gaan op zoek naar hun ware liefde via het internet. Zeker met de komst van online daten via een app zoals Tinder of de datingsite Lexa is er steeds minder taboe rondom online daten. Super leuk en handig, maar ook wel zonde omdat het ontzettend leuk en spannend kan zijn om elkaar in het echt te leren kennen. Zeker wanneer het lukt zul je jezelf heel voldoenend voelen. Zeker omdat je in het ‘’echt’’ niet weet wie er precies op contact zit te wachten kan dit heel lastig zijn. Weet je niet zo goed waar je andere kan leren kennen of hoe je dit het beste kan aanpakken? Speeddaten is één van deze opties. Tijdens speeddaten leer je binnen een paar minuten iemand kennen, daarna ga je door naar de volgende speeddate waar je ook een paar minuten mee krijgt om te kletsen. Als er iemand bij je past kan je dit aangeven en op deze manier kan je diegene buiten het evenement nog een keer zien.

Evenementen van Lexa, Parship en E-matching
Lexa, Parship en E-matching spelen hier goed op in door regelmatig evenementen te organiseren. Een van deze evenementen is een speeddate-avond. Natuurlijk kan je ook via andere speeddate sites jezelf opgeven om te gaan speeddaten. Het fijne aan een evenement van een speeddate evenement van de datingsite waar je bent ingeschreven is dat je daarna makkelijk met elkaar in contact kan komen of thuis nog het profiel van die leukerd kan bekijken. Behalve dat komen veel speeddate avonden veel overeen. Je spreekt elke aanwezige single een aantal minuten en schuift daarna door. Vaak blijven de dames zitten en schuiven de heren van tafeltje naar tafeltje. In een paar minuten kan je elkaar vragen stellen, maar het belangrijkste is dat je let op uitstraling, lichaamstaal en je gevoel bij diegene. Precies die dingen die je op een datingsite of dating app vaak mist omdat je alleen tekst of een foto hebt.

Speeddate

Bij vrijwel elk event is er een matchkaart aanwezig, hierop geef je aan welke singles je nog een keer zou willen zien. De organisatie verzamelt na afloop alle match kaarten en stelt iedereen per e-mail op de hoogte als er sprake is van een match. Op deze manier hoeft het niet awkward te zijn of hoef je je afgewezen te voelen.

Vind je het toch nog een beetje spannend? Neem een vriend of vriendin mee. Dit maakt het minder spannend en heb je altijd een terugval basis. Na afloop kan je ook gelijk bespreken wat de ander van het evenement of de mannen/vrouwen vond. 

Spannend? Meld je eerst aan bij datingsite

Als je niet zo van direct contact houdt kan je ook eerst jezelf aanmelden bij een datingsite. Op deze manier raak je gewend om met anderen online te communiceren en dan kan je later als het voor jou fijn voelt afspreken. Door de evenementen die door Lexa, Parship en E-matching worden georganiseerd kan je op een evenement makkelijk vrijblijvend met iemand afspreken. Zo zijn er altijd veel mensen om je heen die het ook spannend vinden en bevalt de date niet dan zijn er ook anderen waar je mee kan kletsen. 

 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden