Reviews van deze auteur

Aanbiddende mannen

Review over Sex Advertenties

Goeie site om mezelf te uiten, kan me ei kwijt en krijg er goeie reacties op terug. Vooral de mannen zijn er lovend

Dubieuze datingsite

Review over Lexa

Waardeloos. Ik moet de mensen van de reviews hier gewoon gelijk geven, Lexa is een no go. Ze zijn vooral op geld berust want zodra je betaalde lidmaatschap is afgelopen loopt je mailbox opeens vol met personen die je profiel hebben bekeken en berichten die je hebt gehad. En ja je snapt het al, deze kan je alleen bekijken als je een betalend lid bent. Toedeledokie daar gaan we niet in trappen! Dubieus allemaal

Veilig en betrouwbaar gevoel bij andere leden

Review over Sex Instagram

Ik ben nog niet zo lang lid maar heb wel het idee dat de site bij mij past. Tot nu toe fijne ervaringen gehad en de andere leden geven je een veilig en geborgen gevoel. Ik heb niet het gevoel dat ik me ergens voor hoef te schamen en dat is fijn.

Sterke punten
Veilig en betrouwbaar gevoel bij andere leden

positief

Review over Qupid

Je aanmelding verloopt vrij snel en soepel. Je moet alleen even kijken hoe je precies je profiel gaat invullen met informatie. Ga je volledig eerlijk zijn, een beetje overdrijven of ga je expres dingen niet vernoemen? Ik heb ervoor gekozen om een beetje te overdrijven omdat je profiel dan beter eruit springt.

Ben nu ruim een tijdje lid geweest en ben momenteel beetje uitgekeken op de site en op eenmalig daten. Totaal denk ik 300 euro uitgegeven en 2 dates te hebben gehad. Niet overdreven veel, maar de dates waren zeker geslaagd. Vooral als je op zoek bent naar erotisch contact is dit een aanrader, iets serieus vindt je hier niet snel.

mwa

Review over Grindr

Grindr blijft maar groeien en eigenlijk hoe groter en populairder de app wordt hoe minder ik hem wil gebruiken. Doordat Grindr gratis te gebruiken is vind ik dat mijn veiligheid steeds meer gegarandeerd kan worden. Toch vaak het gevoel dat er een homohater wil afspreken waardoor ik steeds voorzichtiger wordt

verouderde en te dure datingsite

Review over Second love

website is erg verouderd tov andere datingsites terwijl je wel de hoofdprijs betaald voor een abonnement...
Tijd voor een vernieuwing als je die prijzen hanteert

Ervaring met pepper?

Review over Pepper

Ik ben momenteel gratis lid bij Pepper en omdat het zo'n populaire website is twijfel ik erover om mijn gratis lidmaatschap om te zetten naar een betaald lidmaatschap. site is zoals de review al zegt per maand best prijzig of je moet een langere tijd een abonnement aan gaan.. Omdat ik er over twijfel weet ik niet zo goed of ik het eerst voor een maand super duur moet proberen of dat ik beter een langere tijd kan proberen en dan goedkoper uit ben... Kan iemand bij hierbij helpen?

Volgens mij hetzelfde als Parship?

Review over Gayparship

Volgens mij is gayparship hetzelfde als Parship toch? ik zie geen verschil met de site alleen dat er gay voor staat. Opzich wel fijn omdat er zoveel goeie ervaringen zijn met Parship. Zelf heb ik geen ervaring.. Kan je ook je account privé maken? niet iedereen weet dat ik op vrouwen val en als gayparship hetzelfde ledenbestand gebruikt als Parship dan wil ik wel mijn account kunnen privatiseren...

vraagtekens bij relatieplanet

Review over Relatieplanet

Heeft er iemand ervaring met Relatieplanet? Ik heb me aangemeld maar ik kan alleen als betalend lid dingen doen op de site.. site scoort goed maar ik lees op andere reviewsites toch verschillende meningen. Ik lees hier up to date meningen maar ook hier is verdeeldheid.. iemand ervaring mee of ik wel of niet betalend lid moet gaan worden?

Goed maar niet beter dan andere datingsites

Review over Be2

Ik zal de website niet teveel prijzen. Het ziet er allemaal prima uit en het heeft alle benodigde functies. Desalniettemin denk ik dat veel andere datingwebsites het eveneens goed doen of zelfs beter. Het is een geweldige website voor iedereen om te bezoeken, maar ik denk niet dat je veel mag verwachten. Het is gewoon weer een goede online datingsite met een goede persoonlijkheidstest maar buitensta weinig extra functies. Vrouwen hier zijn mooi. Daar kan ik niet tegenin gaan.

iemand ervaring met andere gratis chatsites?

Review over Bullchat

Hoorde van een vriend van mij over bullchat en zie hier ook super lovende review. Zijn er ook andere chatsites waar hetro's kunnen aanmelden? Moet wel gratis zijn om te chatte..

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
alleen voor homos

Lege profielen

Review over 50liefde

Je merkt dat sommige leden niet zo goed thuis zijn met een computer. Veel van de aangemelde profielen zijn op de website leeg. Dit wekt bij mij soms irritatie op, omdat je zo in je zoeken wordt belemmerd.

Ruk

Review over Victoria Milan

Vrouwen willen niet afspreken dus je kan er alleen heen om elkaar beetje berichten te sturen, dan zijn er wel goedkopere opties zoals chatapp

reacties: