Reviews van deze auteur

Aanbiddende mannen

Review over Sex Advertenties

Goeie site om mezelf te uiten, kan me ei kwijt en krijg er goeie reacties op terug. Vooral de mannen zijn er lovend

Dubieuze datingsite

Review over Lexa

Waardeloos. Ik moet de mensen van de reviews hier gewoon gelijk geven, Lexa is een no go. Ze zijn vooral op geld berust want zodra je betaalde lidmaatschap is afgelopen loopt je mailbox opeens vol met personen die je profiel hebben bekeken en berichten die je hebt gehad. En ja je snapt het al, deze kan je alleen bekijken als je een betalend lid bent. Toedeledokie daar gaan we niet in trappen! Dubieus allemaal

Veilig en betrouwbaar gevoel bij andere leden

Review over Sex Instagram

Ik ben nog niet zo lang lid maar heb wel het idee dat de site bij mij past. Tot nu toe fijne ervaringen gehad en de andere leden geven je een veilig en geborgen gevoel. Ik heb niet het gevoel dat ik me ergens voor hoef te schamen en dat is fijn.

Sterke punten
Veilig en betrouwbaar gevoel bij andere leden

Top!

Review over Sex Instagram

Zeer positief over deze site!
Meerdere chatcontacten gehad, wat uiteindelijk uitliep op 1 vast contact
1e vrouw was leuk en gezellig, maar is niks geworden.
2e vrouw, na bijna een maand te hebben gechat, was een groot succes en chatten dagelijks met elkaar

positief

Review over Qupid

Je aanmelding verloopt vrij snel en soepel. Je moet alleen even kijken hoe je precies je profiel gaat invullen met informatie. Ga je volledig eerlijk zijn, een beetje overdrijven of ga je expres dingen niet vernoemen? Ik heb ervoor gekozen om een beetje te overdrijven omdat je profiel dan beter eruit springt.

Ben nu ruim een tijdje lid geweest en ben momenteel beetje uitgekeken op de site en op eenmalig daten. Totaal denk ik 300 euro uitgegeven en 2 dates te hebben gehad. Niet overdreven veel, maar de dates waren zeker geslaagd. Vooral als je op zoek bent naar erotisch contact is dit een aanrader, iets serieus vindt je hier niet snel.

Goed

Review over Sex Tinder

Lijkt super veel op de datingapp Tinder maar dat is logisch aangezien de naam ook vrijwel hetzelfde is. Geen problemen met tinder en verder prima te gebruiken alleen ben ik een beetje klaar met de andere leden die aangemeld zijn. Veel leden reageren niet of heel laat of ze willen perse over degelijke dingen praten en zijn preuts. Sextinder is daarintegen een stuk beter want sluit precies aan op mijn wensen.

Sterke punten
Veel beter dan tinder

Zwakke punten
Geen

Dubbel geluk

Review over Seniorengeluk

Hans ontmoet na een aantal weken online te zijn geweest op seniorengeluk. Ik schrijf deze review voor mij en Hans. Dit was de enige datingsite waar we goed contact hebben gekregen met leeftijdsgenoten. buiten dat hebben we ook elkaar gevonden, dubbel geluk dus.

Sterke punten
Er zijn veel leeftijdsgenoten te vinden

Zwakke punten
Er zijn geen zwakke punten

mwa

Review over Grindr

Grindr blijft maar groeien en eigenlijk hoe groter en populairder de app wordt hoe minder ik hem wil gebruiken. Doordat Grindr gratis te gebruiken is vind ik dat mijn veiligheid steeds meer gegarandeerd kan worden. Toch vaak het gevoel dat er een homohater wil afspreken waardoor ik steeds voorzichtiger wordt

waardeloze datingsite

Review over Lexa

Nummer 1 in dating? Voor mijn gevoel echt niet, echt waardeloos. Ik ben sinds 2019 al lid en ik krijg maar geen reacties van anderen. Ik heb zeker 100 berichten gestuurd maar krijg geen reactie. Ik heb zelfs mijn profieltekst aangepast om te kijken of dit zou helpen maar ook dit hielp niet. Geen enkele vrouw bij lexa die contact met een man zoekt. Daarnaast ben ik bijna 2 keer slachtoffer geweest van criminelen op de datingsite. Dan zijn ze ineens wel belangstellend en hebben ineens geld nodig. Als mijn abonnement afloopt dan wordt het voor mij zeker geen verlenging!

Super

Review over Tiener Sex Advertenties

Kan hier goed mijn ei kwijt en er zijn leuke mannen op te vinden die precies weten waar ik aan toe ben.

dezelfde aanbieder als regioswingers?

Review over Novamora

Novamora heeft qua functies en layout dezelfde opzet als Regioswingers,.. Zover ik zie is alleen de kleur van de site niet hetzellfde. Weet iemand of dit dezelfde aanbieder is of dezelfde partij?

NEP!

Review over Second love

Gisteren na een lange tijd toch een nieuw profiel aan gemaakt op SL
Kreeg een aanbieding dat ik een maand gratis promopakket kreeg. Was 32 euro per maand maar ik schrok me dood wat ik daarna moest betalen, 74 euro!!!!
Veel dezelfde profielen die ik hiervoor ook al zag wat ik raar vind want ik was heel lang geen lid meer. heb een mail gestuurd naar charlie over hoe en wat het precies zat is dat profiel opeens verwijderd en krijg alleen een bericht dat ze me niet meer zullen benaderen krijgt nog geen fatsoenlijk antwoord omdat je ze betrapt hebt

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Nep nep nog eens nep
Zelfde als novamora nep

Na aandringen van mijn vriendin aangemeld bij de site novamora

Review over Novamora

Ik had bedacht om samen na aandringen van haar een trio te doen. Haar vriendinnen hadden hier leuke ervaringen mee bij novamora dus vandaar dat zij dat ook wel wilde proberen. We hebben totaal geen ervaring hier mee dus ik was wel benieuwd waarin we zouden belanden. Eenmaal aangemeld op de site zien we dat zowel mannen als vrouwen zijn aangemeld. Sommige zijn net als ons stelletjes maar dat komt over het algemeen minder voor. We zijn nog net nieuw en nog aan het zoeken dus over de uiteindelijke ervaring kan ik nog niet veel kwijt. site ziet er verder wel goed uit

Belabberd

Review over Be2

Wat een belabberde datingsite. Ik ben nu ruim 3 maanden lid en heb nog geen enkele date gehad... Ik denk dat dit vooral komt omdat er te weinig vrouwen op de site zijn..zo heeft 90% geen eigen foto ingesteld en zijn er veel vrouwen die je proberen te laten mailen naar een of ander hotmailadres..
Ik zou het niet doen

Zwakke punten
Schimmige vrouwen

Prijs per bericht wordt goedkoper hoe meer je stuurt

Review over X18

Ik heb de fout gemaakt een te klein packet aan te schaffen, hierdoor ben ik nu uiteindelijk duurder uit.. Beviel me geod dus ik wilde meer berichtjes sturen. Ik raad anderen aan eerder een groter pakket te kopen en niet te bezuinigen

Sterke punten
Goedkoper als je meer berichten koopt

Zwakke punten
prijs per bericht bij laag aantal berichten duur

verouderde en te dure datingsite

Review over Second love

website is erg verouderd tov andere datingsites terwijl je wel de hoofdprijs betaald voor een abonnement...
Tijd voor een vernieuwing als je die prijzen hanteert

irritante advertenties

Review over Lexa

Ben gratis lid en moet zeggen dat je dan vrij weinig bij lexa kan. Ook irritant dat je heel veel advertenties tussen de profielen krijgt. is het waard om betalend lid te worden? Zie hier verdeelde meningen?

Sterke punten
populaire en bekende datingsite

Zwakke punten
Veel advertenties en je kan geen gratis berichten sturen

Iemand ervaring met de vrouwen?

Review over Victoria Milan

Ben al een tijdje gratis lid. Vind het abonnement erg duur..Ben wel vaak bij Victoria milan online en kijk altijd wat rond. Veel vrouwen hebben hun profiel afgeschermd dus weet daardoor n iet zo goed of ik lid moet worden... iemand ervaring mee dat de vrouwen echt zijn of krijg ik nu alleen maar berichtjes omdat ik nog geen lid ben??

Sterke punten
Leuke profielen

Zwakke punten
Niet alle foto's zijn zichtbaar als gratis lid

Tevereden lid

Review over Pepper

Ben al een poos tevereden lid bij Pepper. Ik ben een echte creabea en kon bij veel andere datingsites mijn creativiteit niet kwijt. Toen vertelde een vriendin me over Pepper en dat je daar een leuke collage kan maken. Zelf heb ik veel ervaring met photoshop en vond het dan ook super leuk dat je zelfs deze foto's kan uploaden! Krijg ook vaak hele positieve reacties op mijn profiel dus als je creatief bent dan loont het zeker!

Sterke punten
je kunt echt super creatief zijn met je profiel waardoor je super veel leuke reacties krijgt van andere mensen

zoals de review het al zegt een verouderde website

Review over Seniorengeluk

Ik krijg bij seniorengeluk het gevoel dat ik te jong ben voor de website. De website is verouderd wat fijn is als je niet goed met de computer overweg kan, maar ik vind het eigenlijk een belediging voor ons als oudjes. ik zelf kan goed met een computer vooruit en vindt het dan ook zeer achterhaald dat seniorengeluk net doet alsof oudjes niet met een computer kunnen werken. De website zou wel wat meer fleur en functies kunnen gebruiken zeker voor die prijs.

Sterke punten
Website is goed te gebruiken, te makkelijk zelfs

Zwakke punten
website mag wel wat meer functies hebben, nu is het wel heel back to basic

Helemaal fan van de Fotozapper!

Review over Ondeugend Daten

Ik ben echt helemaal fan van de Fotozapper. Ik heb zelf ook tinder maar vindt deze fotozapper echt veel beter.
Ook vooral omdat sommige er juist leuke en originele foto's opzetten die een tikkeltje pikant zijn. Ik ben groot fan van ondeugend daten.

Sterke punten
FOTOZAPPER!

Zwakke punten
Soms mag het nog wel iets ondeugender

Geen goede ervaring met Lexa

Review over Lexa

Ik heb een dubbel gevoel bij Lexa. Ik krijg soms het gevoel dat het een beetje nep is...
Het lijkt wel of de vrouwen ouder dan 30 kieskeurig zijn of op zoek zijn naar een prins...
Ik krijg moeilijk contact of gewoon geen reactie op mijn berichtjes.. ook blijven sommige profielen wel erg lang lid waardoor ik me afvraag is het een nep profiel of kunnen die vrouwen niemand vinden of hebben ze een slapend abonnement?
Elke dag heb ik hoop gehad en uiteindelijk heb ik nog na 2 jaar geen succes behaald..

Goeie website

Review over Novamora

Ik wil even reageren op je review Ilse. Ik ben al een tijdje lid bij Noavamora en ik vind het een super prima site.
Ik weet niet of je de site niks vindt omdat de site niet werkt of dat je het niks vindt omdat je waarschijnlijk je man hebt betrapt.
Om anderen een goed beeld te geven het is een fijne website waar je veel verschillende soorten mensen op kan vinden. Zo zit er altijd wel iets bij wat je zoekt. Ik ben tevreden klant, al moet je niet verwachten dat ze willen afspreken want dat wil vaak niemand. Het is vrijblijvend omdat ze vaak nog een relatie hebben en dat heb ik ook dus dat is prima.

Geweldig

Review over Lexa

al een tijdje lid van Lexa en ik moet zeggen helemaal super. Je betaald er wel wat voor maar dan moet ik ook zeggen dat je wat hebt. Veel mannen op andere sites super gelijk allemaal ranzige foto's en bij lexa is het allemaal heel erg netjes. Soms mag het van mij wel wat stouter, maar goed ik ben blij dat het te braaf is dan te stout! Tevreden klant ik zeg doen!

slechte klantenservice

Review over C-date

Al een tijdje lid van c-date. Altijd tevreden geweest en nooit problemen mee gehad maar zodra je vragen hebt die je aan de klantenservice moet stellen dan kan dit lang duren en krijg je niet het gewenste resultaat. Zoals ik zei altijd al een tevreden klant geweest maar sindsdien ik problemen heb gehad met inloggen en dus geen gebruik van mijn abonnement kan maken vind ik de oplossing die ze geven niet goed. Hierdoor wilde ik mijn abonnement opzeggen en ook dit ging erg lastig.

Bout

Review over Novamora

Bout site, wie wil nou stimuleren om vreemd te gaan..

Leuk!

Review over Capido

Leuk dat er meer mensen zijn met een handicap en ook fijn dat er een speciale site voor is.
Ik merk dat als mensen bij een andere datingsite erachter kwamen dat ik een handicap had dat ze afhaakte. Hierdoor raakte ik er vrij moedeloos van. Bij Capido heb ik dit gevoel niet en heb ik echt het gevoel dat ik geaccepteerd wordt.

Gayparship

Review over Gayparship

Hi Ingrid, Gayparship is inderdaad van dezelfde firma als parship. Dit zie je ook terug aan al het goede georganiseerde. Zelf al een tijdje lid, als je je gebruikernaam geeft dan kunnen we elkaar opzoeken! Ik ben wel erg benieuwd naar je

match4me is sucks4me

Review over Match4me

Slechte ervaring met match4me. In het begin krijg je veel berichten en als je betaald dan neemt die af.
Ook duurt het lang voordat je zelf iemand leuks hebt gevonden want veel leden zijn inactief of hebben geen profiel die goed is aangevuld met informatie.

Goede ervaring met de website

Review over Pepper

Ik heb net ook onder Amy gereageerd. Ik ben een tevreden gebruiker alleen zou ik het wel fijn vinden als je eenmaal een abonnement hebt aangeschaft en het bevalt en je verlengd het dat je dan korting krijgt op de verlenging... Anders ben je 2 keer veel geld kwijt, beetje lullig

SUPER!

Review over Lexa

Al vanaf dag 1 helemaal verliefd op lexa. Super leuke mannen en ook super leuke gesprekken. Zie al vaker de reclame langskomen en elke keer twijfelde ik om mezelf aan te melden ook omdat je per maand betaald enz enz.
Nu met de corona tijd moet ik thuis zitten dus dacht wanneer maak je nou meer gebruik van de site dan nu?! Ja dus meteen een profiel aangemaakt en aangemeld en leuke mannen gaan browsen. Meerdere gesprekken met meerdere mannen maar dat is wel fijn dat ze dat niet van elkaar weten. Gezellig mensen ontmoet en kan niet wachten om straks een keer een date te hebben!

Dure datingsite

Review over 50liefde

Tijdje lid geweest van 50 liefde, betaald erg veel per maand en heb eigenlijk nog geen match gevonden.

Goede ervaring mee

Review over Chatapp

Goede ervaring met de chatapp. Lijkt wel veel op Tinder, maar dat vind ik ook een goeie datingapp. Bij Tinder houd ik het meer beschaafd en bij chatapp ben je meer anoniemer dus daar kan ik mezelf meer ''bloot'' geven en stouter zijn. winwin dus

Ervaring met pepper?

Review over Pepper

Ik ben momenteel gratis lid bij Pepper en omdat het zo'n populaire website is twijfel ik erover om mijn gratis lidmaatschap om te zetten naar een betaald lidmaatschap. site is zoals de review al zegt per maand best prijzig of je moet een langere tijd een abonnement aan gaan.. Omdat ik er over twijfel weet ik niet zo goed of ik het eerst voor een maand super duur moet proberen of dat ik beter een langere tijd kan proberen en dan goedkoper uit ben... Kan iemand bij hierbij helpen?

Volgens mij hetzelfde als Parship?

Review over Gayparship

Volgens mij is gayparship hetzelfde als Parship toch? ik zie geen verschil met de site alleen dat er gay voor staat. Opzich wel fijn omdat er zoveel goeie ervaringen zijn met Parship. Zelf heb ik geen ervaring.. Kan je ook je account privé maken? niet iedereen weet dat ik op vrouwen val en als gayparship hetzelfde ledenbestand gebruikt als Parship dan wil ik wel mijn account kunnen privatiseren...

vraagtekens bij relatieplanet

Review over Relatieplanet

Heeft er iemand ervaring met Relatieplanet? Ik heb me aangemeld maar ik kan alleen als betalend lid dingen doen op de site.. site scoort goed maar ik lees op andere reviewsites toch verschillende meningen. Ik lees hier up to date meningen maar ook hier is verdeeldheid.. iemand ervaring mee of ik wel of niet betalend lid moet gaan worden?

Ruk

Review over Parship

Heb de persoonlijkheidtest gedaan en toen crashte mijn computer... Moet ik dus weeeeer de persoonlijkheidstest helemaal opnieuw doen..Geen zin in dus ben gestopt met inschrijven. Ook in de review zie ik dat je moet betalen om andere leden een bericht te sturen. Hou me nu bezig met parship magazine, deze is gratis en leuk om te lezen.

Goed maar niet beter dan andere datingsites

Review over Be2

Ik zal de website niet teveel prijzen. Het ziet er allemaal prima uit en het heeft alle benodigde functies. Desalniettemin denk ik dat veel andere datingwebsites het eveneens goed doen of zelfs beter. Het is een geweldige website voor iedereen om te bezoeken, maar ik denk niet dat je veel mag verwachten. Het is gewoon weer een goede online datingsite met een goede persoonlijkheidstest maar buitensta weinig extra functies. Vrouwen hier zijn mooi. Daar kan ik niet tegenin gaan.

iemand ervaring met andere gratis chatsites?

Review over Bullchat

Hoorde van een vriend van mij over bullchat en zie hier ook super lovende review. Zijn er ook andere chatsites waar hetro's kunnen aanmelden? Moet wel gratis zijn om te chatte..

Sterke punten
Gratis

Zwakke punten
alleen voor homos

(L)

Review over Relatieplanet

Na het zien van het nieuwe programma lang leven de liefde was ik helemaal verkocht! wat een leuk programma en wat een leuke mensen, meteen op de site gekeken en ook op de profielen op de website zijn super leuk.
Ik wil zelf ook mee doen met het programma maar ik zie nergens waar je jezzelf kan inschrijven? Kan dat überhaupt?
Heeft iemand hier meer ervaring mee?

Lege profielen

Review over 50liefde

Je merkt dat sommige leden niet zo goed thuis zijn met een computer. Veel van de aangemelde profielen zijn op de website leeg. Dit wekt bij mij soms irritatie op, omdat je zo in je zoeken wordt belemmerd.

.

Review over Elitedating

Allemaal mensen die wel heel veel waarde hechten aan opleiding en carriere… ben op zoek naar mijn soulmate en niet perse iemand die een goede baan heeft of veel betaald krijgt. Iemand ervaring met betere datingsites?

Ruk

Review over Victoria Milan

Vrouwen willen niet afspreken dus je kan er alleen heen om elkaar beetje berichten te sturen, dan zijn er wel goedkopere opties zoals chatapp

Langzame reactie

Review over Ondeugend Daten

Hebben jullie er ook ervaring mee dat veel vrouwen pas later of niet reageren?

Leuke site

Review over Relatieplanet

Na het zien van het programma Lang leve de liefde was ik wel benieuwd naar relatieplanet.
Leuke site en veel leuke meiden, nu kan ik alleen niet als gratis lid berichten terug sturen.....
Ook een beetje lullig dat je bij 1 maand proberen 24 euro betaald en voor 6 maanden 9 euro per maand
Ik heb nu maar 6 maanden geprobeerd want dat is uiteindelijke en stuk goedkoper..

reacties:

Review: Ervaring met pepper?

Hi Amy,
Ik denk dat je daar gewoon geluk bij moet hebben. Ik was eerst ook voorzichtig en ben toen kort lid geweest. Dus betaalde ik best veel per maand. Ik had ook best snel een match dus dacht dat is fijn nu ben ik niet veel geld kwijt geweest. Later werd de date toch niks en heb ik weer een lidmaatschap voor 1 maand aangeschaft. Nu minder succes.. dus uiteindelijk had ik beter de lange versie kunnen pakken. Ook omdat de eerste keer de date niet zo heel lang duurde dus gewoon het abonnement had aan kunnen houden..
Maarja net zoals ik al zeg je moet er echt geluk mee hebben en zelf open staan voor een relatie.